Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Cateraar nodig?

Is er een personeelsfeest te organiseren? Of een bruiloft? Er dan wel eens aan gedacht om een cateraar in te schakelen?  Zoals bijvoorbeeld de Catering Groep. Deze party- en eventcateraar verzorgt door heel Nederland partijen. De mogelijkheden zijn gevarieerd en op maat samen te stellen. Deze cateraar staat wij voor persoonlijk contact en een professionele werkwijze. Ze zorgen voor een onvergetelijk event en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Over het bedrijf

Wanneer je de Catering Groep huurt dan huur je een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt. Van het eerste contact tot het einde van het feest of event, je ervaart dat er persoonlijk en professioneel wordt gehandeld. Zo wordt er gegarandeerd dat jouw feest of event een smaakvol succes wordt.

Over de keuken

Alles draait om mensen en hun passie voor het vak. Doen waar je goed in bent en dat merk je dan bij jouw event. De keuken is letterlijk en figuurlijk de spil waar het om draait. In die keuken ontstaan de heerlijkste gerechten en smaakvolle menu’s. De koks zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van de producten te optimaliseren en de smaak te verfijnen. Er zijn diverse culinaire mogelijkheden voor jouw feest, evenement of vergadering. Mogelijkheden met mooie producten die met liefde gemaakt worden.

Over het event

Naast het eten is er de natuurlijk de organisatie van het event. Met de Catering Groep huur je een party- en eventcateraar waarvan de mensen het vak verstaan. Voor een goede uitvoering zorgen zij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De organisatie is in handen van een ervaren partymanager. Deze partymanager is gedurende het event het aanspreekpunt voor de uitvoering. Met gevarieerde mogelijkheden die op maat zijn samen stellen zorgen zij voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten.

Meer weten?

Wil je meer weten over het huren van de Catering Groep of ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Ze denken graag vrijblijvend https://www.cateringgroep.nl/catering-ede met je mee en wat hun betreft maken ze meteen persoonlijk kennis. Kan direct jouw feest of event besproken worden. Graag komen ze bij je langs of kom jij naar hun locatie.