Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Telefoon reparatie Nijmegen nodig?

De oorzaken waardoor je batterij snel leeg gaat

Heeft u ook een telefoon waarvan de batterij snel leeg gaat? Dan begrijpen wij dat dit enorm vervelend is. Toch zijn er een aantal dingen die je zelf kunt ondernemer om ervoor te zorgen dat je batterij langer meegaat. In dit blogartikel gaan we een aantal van de tips behandelen, zodat jij het meeste plezier uit je telefoon kunt halen.

Apps op de achtergrond

Op het moment dat je een app afsluit verwacht je niet dat deze nog actief is. Toch is dit bij de meeste telefoons het geval. Enorm veel apps, zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram, blijven op de achtergrond actief en slurpen je batterij leeg. Daarom raden wij het aan om de apps volledig af te sluiten. Dit kan je bij iPhone doen door twee keer op de home-button te klikken bij oudere iPhones of bij de nieuwe iOs versie kan je een klein beetje omhoog swipen, waardoor het menu met alle apps die actief zijn naar voren komt.

De helderheid van het scherm

Indien je de helderheid van het scherm hoog hebt staan zal je batterij sneller leeg gaan wanneer je een lage helderheid hanteert. Wil je dus energie besparen? Dan raden we je aan om de helderheid van je telefoon zo laag mogelijk te zetten. Dit is ook nog eens gunstiger voor je ogen.

Zet GPS uit

GPS is vaak op de achtergrond actief, terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Wij raden je aan om deze functies enkel en alleen aan te zetten wanneer je deze ook daadwerkelijk gebruikt. Wanneer je je hieraan houdt zal je merken dat je op een zeer eenvoudige wijze meer energie kan besparen.

De batterij is aan vervanging toe

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je batterij aan vervanging toe is door intensief gebruik. In dat geval raden wij je aan om een telefoon reparatie Nijmegen of ergens anders in Nederland uit te voeren. Een nieuwe batterij zal je geen honderden euro’s kosten, maar je kan wel weer een geruime tijd vooruit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het feit dat je telefoon mogelijk uitvalt.