Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Bewegingsmelder

Met een bewegingsmelder kan je elk moment van de dag je woning veilig houden. Elke beweging rond je woning als je niet thuis bent wordt gedetecteerd. Dankzij een bewegingsmelder kunnen verschillende apparaten geactiveerd worden. De bewegingsmelder kan bijvoorbeeld een signaal geven aan de camera dat deze ingeschakeld moet worden. Dit is handig als je een beveiligingscamera ophangt om je te beschermen tegen inbrekers. De bewegingsmelder zorgt er ook voor dat niemand ongestoord je woning binnen kan drinken. Als er onverwacht iemand in huis rondloopt gaat het alarm direct af. Een alarminstallatie zorgt ervoor dat elke signaal direct gedetecteerd wordt. Als er iemand in je woning rondloopt terwijl je er zelf niet bent krijg je direct een melding. Zo ben je meteen op de hoogte van wat er zich afspeelt. De bewegingsmelder zorgt ervoor dat je direct actie kan ondernemen en de inbreker in de val kan lokken.

Elke beweging direct vastgelegd door het alarmsysteem

Als er iemand door je huis loopt terwijl je zelf op vakantie bent, dan wil je dit natuurlijk als eerste weten. Gelukkig wordt elke beweging door het alarmsysteem direct vastgelegd. Zo kan niemand in het geheim bij je binnenkomen zonder dat je het zelf door hebt. Gelukkig zorgt de bewegingsmelder ervoor dat je direct weet wat er zich in huis afspeelt. Je kan je woning hiermee optimaal beveiligen tegen potentiële inbrekers. Dankzij de draadloze bewegingsmelder kan je zonder snoeren en kabels je woning professioneel beveiligen.

Mini GPS tracker voor je huisdier

Is jou grootste angst dat je huisdier ontsnapt? Dan kan een mini GPS tracker de oplossing zijn om je huisdier te traceren. Je kan de tracker bevestigen aan de halsband van je huisdier. Mocht het ooit gebeuren dat je huisdier wegloopt, dan kan je hem direct traceren. Zo weet je precies waar je huisdier zich bevind op het moment dat hij kwijt is. Via de kaart kan je huisdier direct opsporen. De mini GPS tracker is de ideale manier om je huisdier altijd weer terug te vinden. Het is een soort extra beveiliging naast de chip van je huisdier. Uiteraard kan je bij ons terecht voor je eigen mini GPS tracker.