Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

De lekkerste paasrecepten vindt u in het magazine van de Coop.

In 2021 valt Pasen op 4 en 5 april. In het Coop-magazine vindt u de heerlijkste paasrecepten; zo kunt u gemakkelijk iets lekkers op tafel zetten voor uw gasten of familie.

Het Coop-magazine verschijnt zes keer per jaar en staat altijd volop leuke verhalen, heerlijke recepten en de beste kooktips.

Tevens heeft elk Coop-magazine een eigen thema; zo is er een voor de lente, herfst, voor met de feestdagen en ga zo maar door! En ook voor met Pasen.

Wat vieren we tijdens de paasdagen?

Pasen is het meest belangrijke feest in het Christelijk geloof. We vieren met Pasen de kruisiging en de wederopstanding van Jezus Christus. Op de zondag van Pasen is Jezus uit zijn dood herrezen. Om die reden eten we dan ook altijd eieren tijdens Pasen, omdat eieren symbool staan voor een nieuw leven; het nieuwe leven dat Jezus Christus kreeg met zijn wederopstanding.

Tijdens Pasen kiezen we er vaak voor om heerlijk te ontbijten of te lunchen en sommige kiezen voor het maken van een brunch. Maar wat is een brunch eigenlijk?

De brunch is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege lunch. Het woord ‘brunch’ komt uit de Engelse taal en is een samenstelling van de woorden ‘breakfast’ en ‘lunch’. Men denkt dat het woord ergens in de negentiende eeuw is ontstaan. Van origine wordt de brunch geserveerd op de zondagochtend, maar met Pasen mag het natuurlijk ook op de maandag!

En wat kunt u dan zoal maken voor tijdens de brunch? Hieronder een kleine inspiratie-tip uit het Coop-magazine.

Tipje van de sluier van de heerlijke paasrecepten van de Coop.

Wat dacht u van een lekkere tosti Benedikt of een paastrifle? Of citroen maanzaad pannenkoekjes met frambozensaus. Allemaal opties om uw vingers bij af te likken! Ook online vindt u de heerlijke paasrecepten bij de Coop.

Hier kunt u tevens kiezen voor verschillende keukens, verschillende moeilijkheidsgraden én u kunt gemakkelijk rekening houden met allergieën of dieet wensen. Wist u dat u tevens gemakkelijk uw boodschappen voor deze dagen in huis kunt halen via het online boodschappen doen bij de Coop?

In 5-handige stappen bestelt u uw boodschappen en worden deze binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd! Kijk op Coop.nl voor de voorwaarden en ontdek het gemak voor uzelf.