Easy Web Search
Image default
Telefonie

Telefoniste op afstand: een godsgeschenk

Nooit geweten dat een telefoniste op afstand bijna alle lasten die ik had in het leiden van mijn bedrijf kon verlichten. Ik had altijd al het probleem dat ik niet goed genoeg bereikbaar was voor klanten, en dan verlies je ze natuurlijk. Ik kon een eigen secretaresse of telefoniste niet betalen, daar was mijn bedrijf gewoonweg te klein voor. Daarom was een telefoniste op afstand een godsgeschenk. Geen boze klanten die ik later terugbelde, of klanten die er klaar mee waren en naar de concurrent gingen. Een telefoniste op afstand heeft zeker mijn kleine bedrijfje gered. Nu kan ik rustig in de lunchpauze ook echt lunchpauze houden. Met een telefoniste op afstand heb ik gemerkt dat ik veel minder gestresst ben dan eerst. Ik hoef mijn mobiel niet constant te checken, het is heerlijk! Ga naar de website van Freevoice Antwoordservice voor meer informatie over een telefoniste op afstand.

Familieleven gaat er ook op vooruit met een telefoniste op afstand

Wat ook fijn is aan een telefoniste op afstand, is dat het helpt met werk en familieleven beter gescheiden houden. Ik hoef niet meer in de avond te stoppen met waar ik mee bezig was om een late klant nog telefonisch te woord te staan. Als groot bedrijf heb je daar natuurlijk minder last van, dan maakt het niet uit als je ’s avonds niet meer bereikbaar bent, maar met een klein bedrijf kan dat al snel ervoor zorgen dat de klant naar een concurrent gaat die wél 24/7 bereikbaar is. Ook hiervoor kan ik mijn telefoniste op afstand nu bedanken, die blijft tot in de avond bereikbaar voor klanten.

Afspraken?

Hoe zit dat dan met de afspraken die eventueel gemaakt moeten worden? Dat probleem wordt ook door de telefoniste op afstand gefixt. Als de telefoniste op afstand een afspraak heeft gemaakt met de klant, zet ze die ook meteen in mijn digitale agenda. Dan kan ik, zodra ik klaar met de lunch ben, direct kijken naar aanpassingen in mijn agenda. Eigenlijk is de telefoniste op afstand op die manier een soort secretaresse op afstand. Mijn klanten zijn inmiddels erg tevreden met de professionele aanpak van de telefoniste op afstand, ik heb nog geen klacht mogen horen. Zeker doen!