Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Stappenplan: zo vind je het kerstpakket wat iedereen gelukkig maakt

Het kerstpakket is aan het einde van elk jaar weer gespreksonderwerp nummer één. Voor de kerst wordt er druk gespeculeerd over wat er in zal zitten en nadat het pakket ontvangen is wordt de inhoud uitgebreid beoordeeld. In Nederland hechten we nu eenmaal veel waarde aan dit eindejaarsgeschenk en is het voor werknemers een manier om te beoordelen hoeveel hun inzet het jaar daarvoor wordt gewaardeerd. Als werknemer kun je daar op inspringen en van deze emoties profiteren door een perfect kerstpakket te geven. Volg het onderstaande stappenplan en je vindt deze ongetwijfeld.

 

1.      Stuur een kerstpakket vragenlijst rond

Het eerste wat je doet is het jezelf gemakkelijker maken en dat doe je door je personeel te vragen naar hun ideeën en mening over het kerstpakket. Als je dat niet vraagt dan moet je kiezen en dat levert bijna altijd een verkeerde inschatting op. Stel daarom een korte enquête op en vraag daarbij naar de goede- en slechte kenmerken van het vorige kerstpakket en naar de verwachtingen van het volgende pakket. Het is ook altijd goed om te vragen naar een beschrijving van het perfecte pakket. Je krijgt zo niet alleen veel waardevolle informatie, maar betrekt je personeel ook bij de keuze. Je kunt deze enquête best twee keer per jaar sturen, vlak nadat het vorige is uitgedeeld en een paar maanden voor kerst.

 

2.      Maak het pakket persoonlijk

Ook al weet iedereen dat het bedrijf de kerstpakketten verzorgt, dat mag je ook best duidelijk maken. Je wekt dan een gevoel van herkenning op, van saamhorigheid en ook trots. Je richt je op een factor die iedereen gemeen heeft en dat is het bedrijf en het werk dat jullie leveren. De manieren waarop je dat doet zijn misschien beter toe te lichten met een voorbeeld.

  • Kleur: neem een pakket in je huiskleur. De ontvanger zal dat direct herkennen en voelt zich daar vertrouwd mee. Veel winkels geven je ook de mogelijkheid om je logo in het kerstpakket te verwerken, bijvoorbeeld door deze op de doos te drukken.
  • Product: kies voor een product dat refereert aan wat jullie produceren of leveren. Een bluetooth speaker, bijvoorbeeld, als jullie audio apparatuur produceren of een powerbank met zonnecel wanneer jullie groene energie leveren.

 

3.      Een boodschap

Vervolgens wil je laten zien dat je je personeel waardeert en ook waarom. Kies een prestatie waar iedereen aan heeft bijgedragen en pas je thema daar op aan. Hebben jullie je eerste winkel in Duitsland geopend? Dan begrijpt iedere medewerker waarom het kerstpakket een Duits thema heeft. Zo laat je zien dat de extra inspanningen die geleverd zijn om dat te bereiken zeker niet onopgemerkt zijn gebleven.

 

4.      De bestelling plaatsen

Bij Kerstpakket Webshop vind je een groot assortiment betaalbare kerstpakketten. Doe daar je bestelling en je kunt voor jouw strakke budget een indrukwekkend kerstpakket uitdelen. Met de bovenstaande stappen kun je de filters exact zo instellen dat je alleen de kerstpakketten te zien krijgt die aan al jouw strenge eisen voldoen.