Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Slapen onder een De Witte Lietaer dekbedovertrek

Onder een De Witte Lietaer dekbedovertrek slaap je vast heerlijk. Dit merk is namelijk al sinds 1898 actief en opgestart in België. Inmiddels zie je het ook vaak genoeg buiten België. Dat is omdat een De Witte Lietaer dekbedovertrek van hoge kwaliteit is. En daar worden we blij van. Het merk is bekend om hoge kwaliteit linnen, maar niet alle textiel in het assortiment van De Witte Lietaer is linnen. Je kunt dus ook kiezen voor een De Witte Lietaer dekbedovertrek van katoen. Je hoeft alleen nog te bedenken welk dekbedovertrek je precies wil. 

 

Unieke prints

Er zijn namelijk talloze unieke prints te vinden voor je De Witte Lietaer dekbedovertrek. Sommige zijn drukker dan andere. Ook qua kleuren is er veel variatie. Het is dus niet één soort print die in verschillende kleuren te vinden is, er zijn allerlei totaal verschillende prints. En die prints zijn vrij uniek. Je zal ze niet snel vinden in beddenzaken of bij andere merken. Een De Witte Lietaer dekbedovertrek heeft aan één kant een print zitten en is aan de andere kant effen gekleurd. Zo kun je ook nog kiezen voor de kant zonder print als je iets wil dat rustiger oogt. 

 

Verschillende formaten

Je kunt een De Witte Lietaer dekbedovertrek in verschillende formaten krijgen. Wel zo handig, want je hebt natuurlijk al een bepaalde maat dekbed. En je wil dat je overtrek daarbij past. Zo voorkom je dat je te veel ruimte overhebt in het overtrek of dat je deken er juist niet in past. Het kleinste formaat dat je kunt vinden is 140 bij 200 centimeter. Dat is geschikt voor eenpersoonsbedden. Voor tweepersoonsbedden zijn er meer varianten, ook met meer lengte. Zo is er altijd een dekbedovertrek dat past bij jouw dekbed. 

 

Materiaal

De Witte Lietaer is natuurlijk bekend om haar linnengoed, maar heeft verschillende materialen voor haar dekbedovertrekken. Zo kun je kiezen voor halflinnen of juist een katoencombinatie. Bijvoorbeeld katoen-satijn. Ook als je voor een ander materiaal dan linnen gaat, kun je van je De Witte Lietaer dekbedovertrek hoge kwaliteit verwachten. Kijk dus vooral naar wat je nodig hebt en wat jij fijn materiaal vindt. Er zijn genoeg opties die bij je zullen passen. 


Tip: Bedshop