Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Rittenregistratie app

Houdt u nu een rittenregistratie bij of bent u van plan dit te gaan doen? Dan zijn er verschillende manieren om een rittenregistratie bij te houden. Dit kan handmatig, met een rittenregistratie app of met een rittenregistratiesysteem. We vertellen u graag hoe een rittenregistratie app werkt en wat u er allemaal mee kunt doen.

Hoe werkt een rittenregistratie app?

Er zijn verschillende soorten apps die u kunt gebruiken voor het bijhouden van een rittenregistratie. Dit kan namelijk volledig automatisch of semi automatisch.

Semi automatische app
Als u kiest voor deze optie is de werking als volgt. U installeert de rittenregistratie app op de telefoon en elke keer als u gaat rijden, opent u de app en activeert een rit. Nu worden de ritgegevens bijgehouden. Als u bent aangekomen op de eindbestemming, geeft u dit aan in de app en vervolgens ook of het een privé of zakelijke rit is. Zoals u merkt zijn er nog steeds een aantal handelingen die elke keer verricht moeten worden wat ook een zekere mate van discipline vraagt. Er is ook een manier waarop dit volledig automatisch kan “met een automatische app”.

Automatische app
Deze app is gekoppeld aan een GPS rittenregistratiesysteem in de auto. Dit systeem houdt de volledige rittenregistratie helemaal automatisch bij. Het systeem houdt zelf bij als een rit start en ook wanneer deze is beëindigd. Handmatige handelingen zijn hier niet voor nodig. Via een rittenregistratie app bekijkt en beheert u deze gegevens en kunt deze vervolgens ook gemakkelijk downloaden. Het rittenregistratiesysteem van TrackJack werkt op deze wijze.

Belastingdienst proof

De rittenregistratie app + het rittenregistratiesysteem van TrackJack zijn fiscus proof. Dit betekent dat als de rittenregistratie wordt bijgehouden voor de Belastingdienst, u hiermee voldoet aan alle eisen voor een sluitende rittenregistratie. Rittenregistratie apps zonder rittenregistratiesysteem hebben geen keurmerk. Houdt hier rekening mee bij het maken van een beslissing.

http://www.trackjackeurope.com