Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Ovale zonnebrillen

De ovale zonnebril

De ovale zonnebril deed zijn intrede als retro of vintage bril in de jaren 50 en 60 uit de vorige eeuw. Maar staat een ovale zonnebril iedereen? Veel mensen twijfelen over de juiste zonnebril dat bij de vorm hun gezicht past. Voor je gezichtsvorm is de breedte van je voorhoofd en kaken belangrijk, alsook de lengte van het gezicht (dus van haarinplant tot kin). Je komt dan tot een ronde, ovale, rechthoekige, vierkante en driehoekige gezichtsvormen.

Waar past de ovale zonnebril bij?

De ovale zonnebril is inmiddels alweer jaren niet meer weg te denken uit de collecties zonnebrillen van alle gerenommeerde merken. De ovale zonnebril past het beste bij de vierkante en ovale gezichtsvormen, maar tegenwoordig zijn er zo veel modellen met verschillende monturen, materialen en kleuren dat de ovale zonnebril in principe elke gezichtsvorm wel goed past en staat. Hieronder volgen een aantal ovale modellen van de bekende merken. Natuurlijk makkelijk, snel en goedkoop te bestellen bij fuva.nl.

Merken en modellen van de ovale zonnebril

Ray-Ban kan als marktleider in de zonnebrillenwereld natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Met de Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 is de Jackie Onassis look weer helemaal terug. Verkrijgbaar in verschillende kleuren monturen en bijbehorende glazen. Ook Michael Kors heeft met de Michael Kors Panama de ovale zonnebril op de kaart gezet. Met een kunststof zwart montuur en bruin oplopende glazen en aan de brillenpootjes fraai bewerkt zoals we gewend zijn! Het Italiaanse merk Persol (afgeleid van het Italiaanse per il sole wat als ‘voor de zon’ in het Nederlands vertaald wordt) heeft de ovale zonnebril PERSOL – PO3104S 54, met extra geharde glazen, waar je genoeg celebs mee ziet lopen. Dolce & Gabbana heeft met de DG6090 54 ook een stijlvolle ovale zonnebril in de collectie net als BVLGARI met de BV6065B: verfijnde klasse en luxe!

https://www.fuva.nl/zonnebrillen/ray-ban/jackie-ohh-rb4101/