Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Online vindbaarheid is de sleutel tot succes

Het hebben van een succesvolle website vraagt veel expertise en er komt vaak veel meer bij kijken dan men op het eerste gezicht denkt. Veel website beheerders of online ondernemers denken dat het hebben van een mooie en goedwerkende website het enige is wat telt en dat de bezoekers daarna vanzelf zullen komen. Maar helaas is dit tegenwoordig niet meer het geval. Het aantal websites stijgt gestaag en de concurrentie is daarom enorm toegenomen. Het is daarom dus ook belangrijk dat u en uw website ook zorgen voor online vindbaarheid.

Online vindbaarheid betekent in principe precies wat er staat: zorgen dat uw website gevonden wordt door potentiële bezoekers en/of klanten. Veel websitebeheerders en online ondernemers maken helaas de denkfout dat het aanwezig zijn op social media het aller belangrijkste is. Voor sommige websites werkt dit misschien, maar in verreweg de meeste gevallen is dit niet het geval.

De meeste potentiële bezoekers en klanten zoeken via een zoekmachine als Google naar het product of onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn. Google is daarmee eigenlijk de online variant van het telefoonboek geworden. Het is dan ook belangrijk dat uw website hier gevonden kan worden, het liefst op de eerste pagina.

Om dit te realiseren moet uw website aan veel eisen voldoen. Zo moet uw website geoptimaliseerd zijn voor de zogenaamde ‘spiders’ van Google zodat deze geanalyseerd kan worden, moet er het liefst vanaf meerdere externe websites naar uw pagina gelinkt worden en moet de website snel laden en over de juiste sleutelwoorden beschikken. Om zo hoog mogelijk te scoren kunt u het beste gebruik maken van een online marketing bureau. Zo biedt economy een online scan aan waarmee uw website wordt geanalyseerd met het oog op zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunt u hier ook terecht om uw website verder te optimaliseren zodat u goed te vinden bent.

http://www.economy.nl/