Easy Web Search
Image default
Beauty en verzorging

Make-up voor ieder type

Je weet vast wel welk type jij bent: een lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype. Niet ieder type kan iedere kleur hebben. Daarom is het heel handig om te weten welk type jij bent en welke kleuren het beste voor jou zijn.

Makkelijk om te weten wanneer je kleding wilt kopen, maar minstens zo belangrijk bij het kopen van make-up! Lippenstift, lipgloss en oogschaduw zijn er in vele kleuren en dat maakt het kiezen soms moeilijk.

Zoek snel jouw type op en laat, door middel van de juiste kleuren makeup, jouw gezicht stralen!

Make-up voor winter- en zomertype

Wintertypes hebben een bleke tot olijfkleurige huid. Je haar is donkerbruin, grijs of zwart en je hebt donkere ogen. Voor de ogen kun jij het beste heldere en felle oogschaduw gebruiken, zoals paars, blauw, groen en zilver. Gebruik voor de lippen rood met een blauwe ondertoon, zoals roze of framboos. Jouw huid heeft geen foundation nodig.

Als jij een zomertype ben je blond of bruinharig. Je huid is roze en je ogen blauw, bruin of grijsblauw. Neem voor jouw ogen koele paarse of zachte tinten, turkoois, grijs of roze. Gebruik lippenstift of lipgloss in de kleuren roze, cassis of bordeaux.

Make-up voor lente- en herfsttype

Een lentetype is rossig of goudblond. Je huid is licht en jouw ogen zijn grijs, helderblauw of groen. Kies oogschaduw in de kleuren goudbruin of zacht groen of zacht blauw. Kies lippenstift of lipgloss in de kleuren bruin, oranje en zalmroze. Kies een foundation met een olijfkleurige ondertoon.

Het herfsttype is rood, rossig, kastanjebruin of blond. Je hebt groene, bruine of hazelnootkleurige ogen en een witroze of gelige huid, vaak voorzien van sproetjes. Kies voor een transparante foundation om je natuurlijke look te behouden. Maak je ogen op met herfstkleuren als oranje, bruin of groen.