Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn vriendschapsringen?

Als je een juwelier binnenloopt kom je geheid een collectie van vriendschapsringen tegen. Niet alleen bij de juwelier maar ook in veel andere winkels zijn vriendschapsringen te koop.

Nieuwe trend

Het is een nieuwe trend geworden. Trend is misschien niet de juiste naam voor vriendschapsringen want het is al een paar jaar heel populair. Vooral onder jongeren is het heel populair. Jongeren kopen massaal vriendschapsringen. Hier betalen ze gemiddeld tussen de 10 en 500 euro voor. Het begint een beetje de plaats van trouwringen in te nemen.

Samenwonen in plaats van trouwen

Jongeren en de nieuwe generatie zijn meer van samenwonen. Trouwen gebeurd niet meer zo veel. Koppels willen toch een symbool van hun liefde tonen. Deze symbool zijn vriendschapsringen aan het worden. In plaats van trouwringen word er voor vriendschapsringen. Ook koppels die nog niet samenwonen geven elkaar vriendschapsringen als ze wel een relatie hebben.

Vrienden

Een kleine groep jongeren geeft nog wel vriendschapsringen aan vrienden. Hier was het voor bedoeld voordat het uitgroeide tot het symbool van de liefde voor de nieuwe generatie. De vriendschapsringen voor vrienden kosten wel een stuk minder. Hier word er gemiddeld zo een 10 tot 60 euro voor betaald. Dus flink minder dan voor een partner en dit is ook logisch.