Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Maak jouw geboortecadeau extra speciaal met een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Opdagen op een kraamvisite zonder een cadeautje wordt over het algemeen niet geaccepteerd. Maar daarnaast is het ook wel belangrijk dat je een leuk cadeautje geeft dat uniek is en dat praktisch is voor de ouders, of leuk is voor het kindje. En wat is er nou leuker en unieker dan een gepersonaliseerd geboorte cadeau met de naam van het kind? Hieronder vind je verschillende gepersonaliseerd cadeautjes die je kunt geven als het perfecte kraamcadeau met naam.

Geef een babyknuffel met de naam van het kindje cadeau

Knuffels doen het altijd goed als kraamcadeau. Maar het cadeautje wordt al helemaal geweldig als je de naam van de baby op de knuffel laat zetten. Dit kan je doen bij verschillende online knuffelwinkels, die zelf de naam van het kindje op de knuffel zullen borduren. Zo kan je de baby een totaal eigen knuffel geven die nog vele jaren gebruikt zal worden.

Een gepersonaliseerd leesboek cadeau doen

Een ander leuk kraamcadeau met naam is een gepersonaliseerd kinderboek. Bij deze boeken kan je de naam van het kindje invullen, waarna deze wordt gebruikt in het boek zelf. Want wat is er nu toffer dan een boek waarin je zelf de hoofdrol speelt? Bestel een van deze boeken online en ontvang een volledig geprint kinderboek met de door jouw ingevulde naam.

Doe een rammelaar of bijtring cadeau

Nu zal een boek nog niet heel veel betekenen voor de pasgeboren baby, maar een rammelaar of een bijtring zal het kind al wel kunnen gebruiken. Deze leveren namelijk uren aan plezier op voor het kindje en zal ook de motorische ontwikkeling van de baby bevorderen. De rammelaar en de bijtring zijn allebei babybestendig, wat inhoudt dat het niet erg is als deze helemaal wordt afgesabbeld. Je wast ze makkelijk af onder de kraan met wat wasmiddel of in de vaatwasser.

https://www.freubelshoponline.nl/