Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Loonstroken

Hoe naar je zin je ook hebt op je werk aan het einde van de maand moet de loonstrook wel binnenkomen. Zonder het loon kun je immers niet de rekening van de hypotheek, het energiebedrijf en de boodschappen betalen. Wat veel mensen echter niet weten is dat het opstellen van een loonstrook veel tijd in beslag kan nemen. Tijd die werkgevers graag aan andere zaken willen besteden. Werkgevers willen het liefst zich namelijk bezighouden met het aansturen van werknemers, het opstellen van een langdurig strategische beleid en natuurlijk het aantrekken van klanten.

 Helaas moeten werkgevers vaak veel tijd besteden aan de loonberekening en alles wat hiermee te maken heeft. Dit neemt zoveel tijd in beslag doordat salarissen binnen een bedrijf zoveel van elkaar verschillen. Dit verschil zit hem in het feit dat werk, werktijden, werktijdstippen(nacht of dag) en het aantal werkdagen verschilt per werknemer. Om als werkgever voor iedereen een overzichtelijke loonstrook te maken is dus erg veel werk. Daarom is het helemaal niet onverstandig om als werkgever een externe partij in te schakelen die de volledige salarisberekening op zich neemt.

Het bedrijf CBBS houdt zich bezig met salarisverwerking en alles wat daar bij komt kijken. CBBS regelt voor een bedrijf alle salaris gerelateerde zaken en zorgt ervoor dat het allemaal op één centrale plek staat en je altijd de beschikking hebt om deze gegevens te bekijken. Ideaal dus voor werkgevers die graag hun tijd willen besteden aan zaken waar ze meer hun voordeel mee kunnen doen. Tevens kan CBBS, dat gevestigd is in Rijswijk, ook nog adviezen aanbieden aan het management van een bedrijf. Het is dus gewoon verstandig om als werkgever een extern bedrijf in te schakelen voor bepaalde zaken. Ieder bedrijf heeft immers zijn specialiteit en door van elkaars sterke punten te profiteren worden we allemaal sterker!

http://www.cbbs.nl