Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Kewodak voor al uw platte dakbedekking

Kewodak is een officieel gecertificeerd dakdekkersbedrijf. En dat merkt u. Wij leveren namelijk altijd de hoogste kwaliteit. Kewodak is gespecialiseerd in platte en licht hellende daken. Hierbij laten we al uw wensen werkelijkheid worden. Want met platte daken is er meer mogelijk dan u denkt.

Verantwoord omgaan met het milieu 

Kewodak is meer dan een gewoon dakdekkersbedrijf. Wij zetten ons namelijk al ruim dertig jaar in voor het duurzamer maken van platte daken. Dit doen we onder andere met groene daken. Deze groene daken leveren een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit én ze zorgen ervoor dat de omgevingstemperatuur daalt. Dat is pas echt een milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast kunt u kiezen voor energiedaken of extra geïsoleerde daken. Weet u niet zo goed welk dak het beste bij uw woning of bedrijfspand past? Vraag dan vrijblijvend advies.

Van ontwerp tot onderhoud 

Een plat dak moet aan strenge eisen voldoen. En daar weten we bij Kewodak alles van. Een stevig en duurzaam plat dak begint al met een goed ontwerp. Als u wilt, verzorgen onze specialisten zelf het ontwerp en de bijbehorende bouwfysische berekeningen. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Ook na de bouw laten we u niet in de steek. Om lekkages te voorkomen, sluit u bij ons simpelweg een onderhoudscontract af. We komen dan regelmatig langs voor een dakinspectie zodat eventuele problemen tijdig worden gesignaleerd.

Een professionele dakdekker in uw eigen regio

De specialisten van Kewodak zijn werkzaam in heel West-Nederland. Dus zoekt u een dakdekker in Voorschoten of een dakdekker in Amstelveen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

http://www.kewodak.nl/