Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Je vlees online bestellen

Wanneer je een druk huishouden hebt en je iedere week naast je werk ook nog de boodschappen moet doen, heb je daar misschien helemaal geen zin in. Je hebt een drukke werkweek gehad en je vindt naar de supermarkt gaan genoeg. Toch moet je meer dingen hebben dan alleen de normale boodschappen. Denk hierbij aan vlees, brood, maar ook fruit. Je vindt het vlees, het brood en het fruit van de supermarkt niet zo lekker. Naar de slager, de bakker of naar de markt gaan kost dan veel tijd, zeker op zaterdag. Je wil hier een andere oplossing voor. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden online dus op dit moment ben je je daarop aan het oriënteren. Goed nieuws want dit artikel gaat over vlees bestellen online. Zo heb je toch lekker vlees van de slager, zonder dat het je al te veel moeite kost.

 

Bestellen

Online vlees bestellen kan bij meerdere aanbieders. Zo kan dat ook bij Bram freshfood. Hier vind je de meest verse en malse vleeswaren. Bram freshfood is de vleeswebshop van Nederland. Vlees bestellen online gaat hier dan ook gemakkelijk. Het meest uitgebreide assortiment kom je tegen tijdens het vlees bestellen. Van malse spareribs en Limburgs zuurvlees tot Ardeens Weiderund. Het online vlees bestellen kan los, maar dit kan ook in pakketten. Zo kun je in de webshop bijvoorbeeld pakketten vinden om te gourmetten, maar ook kun je er pakketten vinden met vlees voor op de barbecue.

 

Verzending

Wanneer je bij Bram freshfood online vlees gaat bestellen dan is de levertijd 2 tot 3 werkdagen. Verzendingen worden gedaan door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Boven de €70,- is gratis verzending en onder de €70,- betaal je €9,99 aan verzendkosten. Het fijne is dat je verzending gekoeld geleverd wordt met duurzame koelelementen en isolatie van Recycold.

https://www.bramfreshfood.nl/