Easy Web Search
Image default
Hobby en vrije tijd

Welk merk luchtbuks moet ik kiezen?

Het kopen van een luchtbuks kan erg verwarrend zijn als je nog nooit eerder een luchtbuks hebt gekocht. Je komt voor allerlei keuzes te maken. Zoals welk soort luchtbuks je moet kopen en welk merk je het beste kunt kiezen. Welk merk is kwalitatief het best en welk merk heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding? In dit artikel worden een aantal goede luchtbuks merken behandeld en uitgelegd wat elk merk inhoudt, zodat jij kunt beslissen welk merk het best bij jou past!

Crosman luchtbuks

Als je op zoek bent naar een merk dat luchtbuksen levert van een goede kwaliteit voor een voordelig prijs, ben je bij het Amerikaanse merk Crosman aan het goede adres. Het merk bestaat al meerdere decennia. De Crosman luchtbuksen zijn zelfs gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht en tijdens de Tweede Wereldoorlog zelfs al door de Amerikaanse geheime dienst. De luchtbuksen waren namelijk erg betaalbaar en schoten goed.

Crosman heeft hun goede naam dus niks voor niks gekregen. Het is een merk met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft een aanbod uit heel veel verschillende modellen. De Crosman 1077 4.5mm is bijvoorbeeld een erg goede luchtbuks.

Hatsan luchtbuks

Hatsan is een Turks merk. Het staan bekend als een van de grootse wapenproducenten van Turkije en is opgericht in 1976. Hatsan verkoopt veel luchtbuksen die een stuk krachtiger zijn dan andere luchtbuksen. Ook bij het merk Hatsan kun je wederom rekenen op een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat Hatsan zo’n grote wapenproducent is, heeft het ook een ruim aanbod. Voor iedereen zit er wel wat bij. Je kunt bijvoorbeeld denken aan persluchtbuksen zoals de Hatsan Blitz Full auto, maar Hatsan verkoopt ook knikloopbuksen zoals de Hatsan Striker 1000S. Als je op zoek bent naar een merk dat zeker heeft wat jij wilt voor een goede prijs, dan is de Hatsan luchtbuks een aanrader.

Hatsan luchtbuks

KalibrGun luchtbuks

Ben je van plan je luchtbuks buiten te gaan gebruiken? Dan moet je ook zeker even kijken naar de luchtbuksen van KalibrGun. De luchtbuksen van dit merk zijn namelijk vooral voor buitengebruik bedoeld. De luchtbuksen van KalibrGun zijn vaak wel een stuk duurder, maar dat is niet zomaar. Het zijn namelijk luchtbuksen met extra mogelijkheden en extra schotkracht. De luchtbuksen staan er ook om bekend dat ze erg precies zijn. De extra mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ingebouwde geluidsdempers of de mogelijkheid om de luchtbuks naar een ander model om te bouwen.

Diana luchtbuks

Er zijn ook merken die luchtbuksen uitbrengen in allerlei verschillende prijscategorieën. Diana is daar een goed voorbeeld van. Het is een Duits merk dat is opgericht in 1890 en staat inmiddels bekend als een bedrijf dat erg goede luchtbuksen verkoopt. Het merk heeft deze goede naam te danken aan het feit dat ze belangrijke innovaties op het gebied van luchtbuksen hebben doorgevoerd. Bijvoorbeeld de gas-piston technologie, die zorgde voor een harder en prettiger schot. Bij Diana hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat er niks voor jou tussen zit. Ze hebben een erg breed assortiment met allerlei verschillende luchtbuksen. Je hebt bijvoorbeeld luchtbuksen voor beginners, zoals de Diana Eleven 4.5mm, maar je hebt ook luchtbuksen voor mensen die meer ervaring hebben met luchtbuksen.