Easy Web Search
Image default
Entertainment

horoscoop voor de week van 6 t/m 12 juni

Horoscoop voor de week van 6 t/m 12 juni. Lees meer over sterrenbeeld juni.

RAM (21 maart – 20 april)
Als je wordt gedwarsboomd door een slepende kwestie, is er goed nieuws. Je wordt namelijk geholpen bij de definitieve oplossing. Betrek je geliefde in je plan, voordat een onaangename verrassing roet in je liefdesleven gooit. Je interesse wordt geprikkeld door een geheimzinnig onderwerp. Hier wil je meer over weten! Laat je nieuwsgierigheid vooral het werk doen en betrek je geliefde hierin. Je liefdesleven krijgt een nieuwe impuls.

STIER (21 april – 20 mei)
De aankomende periode kun je je talenten ten volle ontplooien. Je deskundige blik op alles wat mooi en fraai is, valt in goede aarde. Kijk goed wat je nodig hebt om nog beter tot je recht te komen, maar doe dit vooral niet al te serieus. Verder vragen financiën en huisvesting om aandacht. Stel orde op zaken als er achterstallige betaalklusjes zijn en breng je administratie op orde. Dit is misschien niet een al te leuke klus, maar het schept overzicht.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Een serieus gesprek brengt je op gloednieuwe ideeën en schept duidelijkheid. Dit komt op het juiste moment! Er is nogal wat turbulentie om je heen en voordat je het weet, word je meegesleept door problemen of onzekerheden van anderen. Maak gebruik van nieuwe kansen en laat je fantasie de vrije loop. Laat je niet afschrikken door een tegenvaller op de werkvloer en blijf jezelf trouw. Je kunt niet altijd alles in eigen hand hebben. Meer over horoscoop Tweeling.

KREEFT (21 juni – 22 juli)
Het ziet ernaar uit dat er veel van je gevraagd wordt, Kreeft. Normaliter is dit geen probleem. Je recht graag je schouders om er voor de ander te zijn. Het ziet er nu echter anders uit. Je kampt met vermoeidheid en lusteloosheid. Hierdoor heb je alleen al aan jezelf je handen vol. Geef grote emoties niet te veel ruimte en gebruik het magische woordje ‘nee’! Daarnaast is het advies van je geliefde zo gek nog niet. Een sfeervol familietafereel doet je goed. Meer over horoscoop Kreeft.

LEEUW (23 juli – 22 augustus)
Je stapt een uitstekende periode in. Je laat je royale hart spreken bij je familie en vrienden. Je bent werkelijk overal te vinden en ontpopt je als rasechte kunstenaar als het gaat om plezier en vermaak. Je hebt groot gelijk, Leeuw! Laat je charmes stralen met een fikse dosis humor. Problemen zijn er al genoeg. Met samenwerken beleef je leuke en vruchtbare momenten. Je droomwereld wordt wakkergeschud door een vluchtige ontmoeting.

MAAGD (23 augustus – 22 september)
Je voert het hoogste woord en neemt zonder enige aarzeling de leiding als een groepsoverleg uit de hand dreigt te lopen. Dit doe je uitstekend! Je presenteert je als diplomatieke bemiddelaar en weet de touwtjes op de goede manier aan elkaar te knopen. Wees gul voor jezelf en trek eropuit om je zomergarderobe aan te vullen. Je kunt het je nu veroorloven. Op liefdesgebied is er ook niets te klagen; je geliefde geeft je alle aandacht.

WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober)
Je behoefte om het bijltje er bij neer te gooien, wordt steeds groter. Verantwoordelijkheden wegen steeds zwaarder voor je, Weegschaal. Geef eraan toe en gooi zoveel mogelijk ballast overboord. Dit geeft je een adempauze. Concentreer je op je vrije tijd en je vakantie! Neem vooral de tijd om een droomlocatie uit te zoeken. Er ligt voorspoed op je pad. Zet twijfels omtrent je liefdesleven opzij en durf jezelf wat onafhankelijker op te stellen.

SCHORPIOEN (23 oktober – 22 november)
Je zit op de goede weg als je het gevoel hebt dat je het iets rustiger aan moet doen op je werk. Geef toe aan dit idee en doe er alles aan om te ontspannen. Het weer geeft je daar voldoende mogelijkheden voor. Trek met je geliefde de grote wijde wereld in en geniet van de buitenlucht en de natuur. Dit is een serieuze opdracht voor je! Financiële ontwikkelingen zorgen voor rust en je liefdesleven komt verder tot bloei.

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december)
Besprekingen op werkgebied zien er goed uit! Stel niets uit en ga tot actie over, Boogschutter. Je hebt voldoende pijlen op je boog om in de roos te schieten. Ondanks dit succes zul je ondervinden dat je deze week gevoeliger en sneller geraakt bent. Houd je daarom zoveel mogelijk bezig met alles wat je mooi vindt. Een goed boek, muziek een andere zaken op het gebied van kunst en cultuur bieden je alles om een fijne tijd te beleven.

STEENBOK (22 december – 20 januari)
Er komt goed nieuws op je pad, maar dit kan je wel even uit balans brengen! Ontvang het echter met open armen en zet je al te serieuze gedachten aan de kant. Deze werken nu namelijk averechts en maaien het gras voor je voeten weg. Luister naar het advies van je geliefde, ook al komt dat wat luchtig op je over. Bewaar je zorgen voor later. Een jonger iemand of een kind opent je de ogen. Je bent aangenaam verrast en kunt eindelijk ontspannen.

WATERMAN (21 januari – 20 februari)
Concentreer je op je creatieve ideeën en laat je eigenzinnigheid de vrije loop. Dit brengt zowel op je werk als privé fijne dingen teweeg. Bovendien geeft het je de kans je grenzen te verleggen. Je gezinsleven biedt je alle gezelligheid en warmte die je zo nodig hebt. Neem het initiatief en organiseer een gezellig samenzijn. Mooie herinneringen passeren de revue en er wordt met de nodige humor teruggekeken op lastige momenten.

VISSEN (21 februari – 20 maart)
Bewaar de juiste balans tussen geven en nemen, Vis! Dit heb je namelijk nodig om niet aan jezelf voorbij te gaan. Je geliefde heeft behoefte aan je aandacht en huiselijkheid. Druk op de ketel bezorgt je partner behoorlijk wat last. Trek er samen in de avonduren opuit en zorg voor voldoende nachtrust. Aangenaam verpozen biedt jullie genoeg afleiding en ontspanning. Vertrouw op je vakkundigheid als je aan het woord komt tijdens een werkoverleg.

 

Lees ook een andere horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe een astroloog te kiezen

Kindertheater op basisschool: de ideale match!

Escape the room in Borne