Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Vrijheid niet meer vanzelfsprekend door vaccinatiepaspoort

Het vaccinatiepaspoort, iets waar eerst om gelachen werd maar nu steeds dichter in de buurt van de realiteit komt. Als de ontwikkelingen blijven doorzetten bestaat er geen grote kans dat ook jij binnenkort moet gaan geloven aan een coronavaccin.

 

Niet meer naar je favoriete festival zonder vaccinatiepaspoort

Stel je voor dat je geweigerd wordt bij de entree van je favoriete festival of restaurant, omdat je niet in het bezit bent van een vaccinatiepaspoort. Misschien mag je niet eens het kaartje kopen. Overal om je heen hoor je dat je vrijheid terug kunt krijgen door het laten zetten van een coronavaccin. Maar denk er eens goed over na, je wordt verplicht een nieuw geïntroduceerd vaccin te laten zetten omdat je anders nergens meer naar toe mag. Dat gaat toch eigenlijk tegen alles in waar vrijheid voor staat? Je zou zelfs kunnen spreken van discriminatie wanneer een groep van mensen wordt ontzien van een openbare iets als restaurant.

 

Wat brengt de toekomst?

Wat vooral jongeren veel zorgen baart zijn de gevolgen op lange termijn. De vaccins zijn overhaast op de markt gebracht op basis van een voorwaardelijke en voorlopige goedkeuring. Niemand heeft ook maar enig idee wat de gevolgen zijn over enkele jaren. Daar komt dan ook nog eens bij kijken dat voor de marktintroductie de vaccins maar heel beperkt zijn getest. Door je te laten vaccineren ben je een van de veel proefkonijntjes wereldwijd.

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/vaccinatiepaspoort/