Easy Web Search
Image default
Sport

Hoe werkt pre workout en wat is het?

Er zijn veel pre-trainingssupplementen op de markt, maar welke zijn eigenlijk effectief? Lees verder voor sommige tips om u te helpen bij het vinden van het beste pre-workout-supplement. WEVE besproken efedrine, L-Tyrosine, vitamine B-6 en groene thee-extract. Laten we eens kijken naar elk van deze ingrediënten en hoe ze werken om u te helpen uw trainingsdoelen te bereiken. Hopelijk vindt u een pre-trainingssupplement dat voor u werkt.

Groene thee extract in pre workout

Het nemen van een pre workout met groene thee-extract kan u helpen het meeste uit uw training te halen. De cafeïne en antioxidanten die in groene thee worden gevonden, kunnen uw energieniveau verhogen en de spierpijn vermindert. Volgens een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, die Green Tea Extract namen tijdens hun training tot 17% meer vet meer dan degenen die een placebo hebben gemaakt. Een ander voordeel van groen thee-extract is het vermogen om de insulinegevoeligheid te verbeteren, wat uw lichaam kan helpen vet effectiever te verbranden.

Ephedrine

Een efedrine pre-workout is een snelwerkend, heerlijk supplement dat explosieve energie biedt voor elke training. De vetverbrandende en eetlust-onderdrukkende eigenschappen zijn gunstig voor iedereen die probeert hun trainingsprestaties te verhogen. Het is algemeen verkrijgbaar in de markt en is geschikt voor mensen van elk fitnessniveau. In dit artikel bespreken we de voordelen van Ephedrine en waarom het een uitstekende keuze is voor het verbeteren van uw training.

L-tyrosine

L-Tyrosine voor pre-trainingen is misschien een geweldig idee als u op zoek bent naar uw prestaties tijdens uw training. Van dit aminozuur is bekend dat het energie, focus en intensiteit verhoogt en helpt bij het minimaliseren van kriebels en crashes, die veel voorkomende bijwerkingen zijn van andere pre-trainingssupplementen. Maar werkt het eigenlijk? Laten we eens kijken naar een deel van het wetenschappelijk onderzoek.

Vitamin B-6

Er zijn een aantal voordelen van vitamine B-6 voor pre-training. Deze essentiële vitamine is in water oplosbaar en wordt van nature in veel voedingsmiddelen gevonden. Supplementen bevatten deze essentiële vitamine in pyridoxale 5-fosfaat, de actieve co-enzymvorm. Vitamine B6 is een cofactor die helpt bij de uitsplitsing van het eiwit in kleinere bouwstenen die uw lichaam kan gebruiken. Aminozuren worden vervolgens door de bloedbaan door de bloedbaan naar de nodige locaties getransporteerd.

Caffeine

Cafeïne als pre workout zijn om verschillende redenen erg populair. Ze bieden een boost van energie en focus, maar moeten met mate worden gebruikt. Cafeïne is een van de veiligste stoffen in de supplementenindustrie, hoewel buitensporige consumptie kan veroorzaken, willekeurige, slapeloosheid en energiecrashen. Om deze redenen is het belangrijk om het label te lezen en de hoeveelheid cafeïne in elke portie te bekijken. Er zijn twee soorten pre-workout-supplementen: natuurlijk en synthetisch.

Electrolytes

Voordat u uw pre-training start, zorgt u ervoor dat u de juiste elektrolyten kiest. Het is belangrijk om de beste pre-work-out-elektrolyten voor uw levensstijl te kiezen, omdat elektrolyten gemakkelijk moeten worden opgelost in water, niet urenlang in uw maag achtergelaten. Poederelektrolyten zijn een handig alternatief voor individuele pakketten. Poederelektrolyten zijn zuiniger dan vloeibare en kunnen gemakkelijk worden gemengd met water om een ideaal pre-trainingssupplement te maken.

 

Nitrosigine

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig pre-trainingssupplement dat uw prestaties zal verhogen en uw training moet verbeteren, wilt u misschien nitrosigine overwegen. Dit ingrediënt is een gepatenteerd complex van arginine-silicaat en gebonden arginine. Deze gepatenteerde mix van ingrediënten produceert synergistische effecten om de bloedstroom te verhogen en de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen. Tijdens een typische pre-training verhoogt nitrosigine de productie van stikstofmonoxide in uw bloed, waardoor de hoeveelheid zuurstof in uw spieren wordt verhoogd.

 

https://www.bodystore.nl/sportvoeding/pre-workout