Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Hoe weet je wat hij mooie lingerie vindt?

Soms komt de Fashionchick of de Cosmo wel eens met een berichtje over lingerie en de mening van mannen. Die stukjes lijken bijna altijd zo ingericht dat jij lekker snel naar de winkel gaat rennen om lingerie te kopen, want blijkbaar vindt elke man dat aantrekkelijk! Surprise! Niet elke man is hetzelfde. Wat ze wel bijna allemaal gemeen hebben is dat ze twee dingen heel erg kunnen waarderen.

Zelfvertrouwen

De eerste is zelfvertrouwen. Als je die stukjes tekst leest van eerder genoemde bronnen dan komen de botte boeren onder de heren al snel met antwoorden zoals ‘’Maakt niet zoveel uit wat voor moois ze draagt, ik doe het toch snel uit”. Hoewel deze antwoorden lomp zijn zit er wel een kern van waarheid in. Wat namelijk echt aantrekkelijk is, is jouw zelfverzekerde uitstraling en dat je er zin in hebt (andersom trouwens precies hetzelfde). Omdat jij lekker in je vel zit en er even flink tegenaan wilt gaan, voelt de andere persoon zich namelijk ook gewild. Zo heb je een mooie wisselwerking!

Verzorging

Een tweede dat iedereen van elkaar kan waarderen is een stukje verzorging. Ja, het wordt misschien toch echt tijd om wat nieuw ondergoed te halen als je drie paar hebt die het wel nog “doen” en de rest vol met gaten zit. Net zoals dat die ene man zijn baard wel eens mag bij gaan houden en dat we allemaal wel eens een keertje iets trimmen.

Waar werkt lingerie, zoals een slipdress wel voor?

Lingerie kan, net zoals badkleding, complimenteus zijn. Een felle kleur ondergoed kan net zo goed werken als rode lippenstift op je mond om wat te accentueren. Je kunt begeerbaar maken met een slipdress wanneer je uit de douche komt, of dat juiste setje waar net een stukje kant van zichtbaar is op een date. Zie een slipdress of lingerie niet als een vervanging voor jou, enkel als een compliment waar de ander van mee mag genieten.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/