Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een eigen kantoor unit in de tuin

Kantoorcontainer snelbouwkantoor

De kantoorcontainers van Snelbouwkantoor zijn allemaal volledig geïsoleerd. Dit houdt in dat er geen warme of koude lucht naar buiten kan ontsnappen. Dit zorgt er dus voor dat onze kantoorcontainers gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een bouwkeet, een kantoor werkplek, een opslagplek of dergelijke. De kantoorcontainer van Snelbouwkantoor zijn in verschillende soorten afmetingen beschikbaar. Van twee bij twee meter kantoorcontainers tot aan een kantoorcontainer van ruim vier bij vier meter. Door de variatie aan groottes van onze kantoorcontainers kan het voor verschillende situaties te gebruiken zijn. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw kantoorcontainer te voorzien van alle soorten RAL Classic kleuren.

Kantoorcontainer volledig demontabel

De kantoorcontainer van Snelbouwkantoor worden allemaal in een bouwpakket geleverd en is zeer eenvoudig te monteren. De kantoorcontainer is voorzien van een OSB vloer dat maar liefst vijfhonderd kilo gram per vierkante meter draagvermogen kan aanhouden. Een kantoorcontainer van Snelbouwkantoor is gemakkelijk te verplaatsen door middel van een heftruck door de heftruck kokers, maar ook door middel van een hijskraan door de hijsogen aan het dak van de kantoorcontainer. De hijsogen worden echter los geleverd in de bouwpakket en dient in het dak te worden geschroefd voor het verplaatsen. Mocht het zijn dat de kantoorcontainer in uw situatie nooit wordt verplaatst, kunt u er ook voor kiezen om de hijsogen niet te monteren aan de kantoorcontainer.

Demontabel en modulair bouwen van de kantoorcontainer

Het bouwpakket van de kantoorcontainer van Snelbouwkantoor kan alleen worden verplaatst met een heftruck, door de grootte. Het is mogelijk om deze kantoorcontainers bij u op locatie te krijgen. De montage van de kantoorcontainer van Snelbouwkantoor is zeer simpel. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de opbouw- en instructie video’s van Snelbouwkantoor om ervoor te zorgen dat u assistentie heeft bij het opbouwen van een kantoorcontainer. Wat belangrijk is om te weten, is dat u met minimaal één persoon of twee andere personen een kantoorcontainer moet opbouwen. Dit komt doordat de panelen en het dak van de kantoorcontainer nogal zwaar zijn om het in uw eentje op te tillen. Bij de kantoorcontainer krijgt u geen verwarming of airconditioning.

Airconditioning en stroom in uw kantoorcontainer

Daarom verkopen wij bij onze kantoorcontainers ook een Carrier 9000 BTU Split airco. Deze kunnen wij voor u installeren in uw kantoorcontainer. Bij het bezoeken van onze locatie in Bergschenhoek kunt u deze airco ook bekijken voordat u beslist deze aan te schaffen. Alle soorten kantoorcontainers van Snelbouwkantoor kunnen in alle soorten RAL Classic kleuren worden geproduceerd en geleverd. De kantoorcontainer van Snelbouwkantoor kunt u ook bekijken bij de showroom bij ons op locatie in Roosendaal. Dit is best handig als u beslist om een kantoorcontainer aan te schaffen voor bijvoorbeeld uw achtertuin.

Kantoorcontainer met veiligheid voorrop

Alle sloten van de deuren van onze kantoorcontainers hebben twee slagen om uw beveiliging te garanderen. Daarnaast hebben alle ramen ook een slot voor de maximale beveiliging. De ramen van de kantoorcontainer kunnen in twee verschillende manieren worden geopend. Dit is helemaal of op een kiertje aan de bovenkant. De klinken van de deur en de ramen komen allemaal los in de bouwpakket van de kantoorcontainer geleverd en dienen allemaal te worden gemonteerd. Mocht het zijn dat u meer informatie wilt over de montage van de kantoorcontainers van Snelbouwkantoor, dan kunt u altijd met ons contact opnemen via de website of telefoonnummer.