Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Het verkopen van een huis is tegenwoordig mogelijk binnen 1 week voor het beste bod

Waarom een langdurige verkoop traject ondergaan via een reguliere makelaar als een woning verkopen even veel oplevert als een verkoop via een huis verkoop website of een vastgoedbedrijf?

Uiteindelijk draait het om het genereren van biedingen en de biedingen worden door kopers gedaan. Kopers bevinden zich overal en niet alleen op sites zoals Funda. Ook Marktplaats, Facebook of de gratis vermelding sites worden vrijwel even druk bezocht als Funda. En het mooiste is dat deze sites echt actief het aanbod delen met hun klanten. Dat zijn ook vastgoedbedrijven die vaste klantenkringen hebben die weer verbinding hebben met woning kopers. Denk bijvoorbeeld aan wachtlijsten van makelaars, maar ook beleggers en renovatiespecialisten.

Het verkopen van een huis kan eventueel volledig worden overgenomen door een vastgoedbemiddelaar of zelfs een huis opkoper zoals Sons Real Estate. Dit vastgoedbedrijf neemt in feite de zorg van u over. Het kost u zelf niets en de kosten worden in rekening gebracht bij de uiteindelijke koper. Dit gaat vaak om een kleine fee en u heeft er verder geen omkijken naar. 

Hoe werkt het verkopen van een woning aan een opkoper?

Na aanmelding van uw huis, zal de opkoper een bedrag opgeven waarvoor hij denkt te kunnen kopen zonder hierdoor in problemen te raken. Denk bijvoorbeeld aan een klushuis die specialisten tegen inkoopprijs kunnen renoveren. Maar ook gewoon mensen in nood die een snelle verkoop goed kunnen gebruiken om uit de problemen te blijven.

Heeft u een huis die u snel en goed wenst te verkopen? Meldt u huis vrijblijvend aan voor een gratis bod. Dit verplicht u tot niets!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/