Easy Web Search
Image default
Vervoer en transport

De mooiste autoroutes ontdekken met RLLY

Gebruik RLLY voor de mooiste autoroutes van Nederland!

RLLY nog niet ontdekt? Dan wordt het hoog tijd om te weten wat je heel deze periode hebt moeten missen! Gelukkig is het nog niet te laat! Covid-19 en deze lockdown hebben immers al veel te lang geduurd. Ben je het beu om iedere dag op dezelfde muur te kijken of steeds dezelfde wandelingen opnieuw te doen? Download gewoon de RLLY app en wij helpen je en begeleiden je verder naar het perfecte uitstapje onder vrienden, collega’s en of familie. Je zult de prachtigste autoroutes beleven en plekjes van Nederland ontdekken die je anders nooit zou ontdekken. RLLY is inmiddels beschikbaar over heel Nederland van het zuiden tot het hoge noorden.

Autoroute – Hoe werkt het?

Je installeert de RLLY APP op je smartphone. Een vereiste is wel dat tijdens de autopuzzeltocht je internet aan staat op je telefoon, anders werkt het niet. Wanneer je beslist hebt waar en met wie je de autopuzzeltocht wil rijden, ga je naar onze website en koop je een code aan. Je moet wel met minstens 2 personen zijn in de wagen: een persoon die rijdt, de andere die navigeert. Als je coronaproof wil rijden zouden we niet meer dan 4 personen in de wagen plaatsen. Het is dan beter om met een andere wagen te rijden en een tweede code aan te kopen.

Daarna kies je op de website een van de autoroute opties. Aan de hand van de tijdsduur en vertrekpunt kan je de voor jou meest interessante route kiezen. Eens gekozen heb je drie maanden de tijd om de route te activeren. Je rijdt dus de route wanneer het voor jou het beste past! Uiteraard dien je voor de routes waarbij er eten voorzien is zoals Delicatesseroute dien wel een dag op voorhand te reserveren zodat je zeker bent dat je mandjes klaar staan. Ook zeker hier het aantal personen opgeven en het uur wanneer je aan de route start. Het enige wat je nu nog moet doen is naar het vertrekpunt rijden en met de code de route te starten! Spannend!

Speciaal aan deze APP is dat je geen navigatieplan krijgt, maar dat je eerder een kompas volgt dat je in de APP te zien krijgt. Je volgt dus een richting en je weet ook niet waar je precies naartoe gaat. Je begint met het rijden van waypoint A naar waypoint B en kan zien tijdens het rijden of je dichter nadert bij waypoint B of eerder verder verwijderd raakt. Kom je dichter bij waypoint B, dan ben je goed bezig, raak je verder verwijderd, dan is het tijd om eens na te denken hoe je weer op het goede spoor kan raken. Bereik je waypoint B, dan krijg je een eerste opdracht.

Opdrachten in de autoroute

Zo zijn er tijdens de autoroute verschillende opdrachten voorzien die je moet uitvoeren. Je stopt op de mooiste en meest interessante plekken in Nederland zonder dat het vervelend wordt voor de mensen op de achterbank! Wanneer je met verschillende wagens rijdt kan je er een wedstrijd van maken. Succes en geniet er van !

 

http://www.rlly.nl/autoroute/