Easy Web Search
Image default
Energie

G4 vervangen door led lampen

Vanaf het begin van de uitvinding van de lamp door Thomas Alva Edison is het een van de producten, die de geschiedenis heeft gewijzigd. De vele nadelen van deze oude traditionele lampen hebben mensen geleid om nieuwe methoden te onderzoeken om traditionele lampen vervangen door altenatieven, zodat onze natuur van de koolstofvoetafdruk gered kan worden. Energie-efficiënte led lampen worden ingevoerd in plaats van de oude traditionele lampen, en het concept van het gebruik van deze lampen ondergaan een grote verandering in de moderne wereld.

De weerstand van de gloeidraad tot elektriciteit zorgt ervoor dat de gloeidraad opwarmt, het witte hete straalt licht en warmte om ons heen. De gloeidraad in het armatuur is gemaakt met een kleine hoeveelheid inert gas of edelgas, bedekt met een glazen behuizing, en dan vacuum afgesloten. het gas aanwezig in de glazen behuizing voorkomt dat de lamp geoxideerd raakt en de gloeidraad doorbrand. De (Parabolic Aluminiumhoudend Reflector) PAR is een meting van de diameter van de bol en zal worden vermeld op de doos met een beschrijving van de kenmerken van de lamp.

De G4 halogeen lampen worden gebruikt omdat ze kunnen worden bediend bij hoge temperaturen, en kunnen worden gebruikt als gewone lampen. G4 led zaklampen worden gebruikt en zullen minder warmte-emissie afgeven, en ze zijn meer efficiënt in termen van energie-overdracht. Elektrische energie is efficiënter geconverteerd naar lichtenergie. De letters PAR geeft aan dat de lampen worden gebruikt voor buiten, de letter R geeft aan dat de lampen worden gebruikt voor binnen.

Deze zijn nu ook verkrijgbaar in G4 led, welke niet opwarmen en tot 1/10 van de energie gebruiken tov halogeen. Echter, verschillende voorzorgsmaatregelen zijn nodig als u g4 wilt gebruiken. De G4 ruimte tussen de pennen is 4mm. De letter G staat voor glas en de nummer 4 staat voor de positie van de pin op de afstand van 4 mm. Vandaar de naam G4 is gegeven aan deze lampen. De naamgeving van de lamp zoals G4, G9 en G10 geeft de afstand tussen de posities van de pinnen. Zij hebben een sterke glazen bekleding.

http://www.leds-depot.nl/