Easy Web Search
Image default
Energie

AGM accu

Wil jij graag weten wat een AGM accu is en wat hier de voordelen van zijn? Dan is het een aanrader om deze blog verder te lezen aangezien ik dat in deze blog ga bespreken. Wat is een AGM accu? Een AGM accu staat voor Absorbed Glass Mat. Dit houdt in dat bij een AGM accu het accuzuur opgenomen in gewezen glasvezelmatten die zich tussen de loodplaten van de accu bevinden. Bij een loodaccu zit het accuzuur los in de accu waardoor deze altijd rechtop moet staan omdat er anders accuzuur kan lekken. Ideaal dus!  Daarnaast zijn loodaccu’s oftewel natte accu’s niet echt mobiel aangezien de kans op lekkage dan te groot is. Mocht de druk van een AGM accu oplopen zorgen de ventielen er automatisch weer voor de druk naar een acceptabel niveau worden terug gebracht!

Voordelen AMG accu

Wil jij graag weten wat nou de voordelen van zo’n accu zijn? Ga dan even rustig zitten want het zijn er nogal wat! Zo heeft deze accu een erg lange levensduur maar is deze ook onderhoudsvrij De belangrijkste voordelen zijn:

–        Lange levensduur

–        Onderhoudsvrij

–        Gemonteerd worden in iedere positie

–        Hoeft minder snel worden opgeladen

–        Uitstekend toepasbaar in autonome systemen

–        Hogere ontlading per uur nodig

Dat deze accu geschikt is voor veel dingen is nu wel duidelijk. Naast de hierboven genoemde voordelen is de accu ook nog eens beschikbaar in veel verschillende soorten en maten.

Conclusie van deze bijzondere accu

Dit is een accu die voor veel verschillende projecten gebruikt kan worden. Het kent vele voordelen en is beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Ben jij nou ook overtuigd door dit artikel en ben jij opzoek naar een kwalitatieve AGM accu? Neem dan zeker even een kijkje op de pagina van deze website over een AGM accu!

https://multibat.nl/agm-accu