Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Een moeilijke beslissing

Een lastige beslissing wanneer er sprake is van een bedrijf verkoop. Niet alleen voor de eigenaar, maar zeker ook voor het personeel. Wanneer het als ondernemer niet meer lukt om de touwtjes aan elkaar te knopen kan het een redelijke goede stap zijn om erover na te denken om het bedrijf te verkopen. Vaak worden deze overnames door ondernemers gedaan en wel met de afspraak dat het personeel er allemaal kan blijven werken. Om er zeker van te zijn dat een overname van een bedrijf volgens de juiste regels wordt gedaan, is het verstandig om hier een bedrijf bij te halen die speciaal voor de midden en kleinbedrijven in het leven zijn geroepen. Het IMK is zo een bedrijf die door de overheid is opgericht om deze bedrijven te ondersteunen. 

De juiste koper vinden 

Samen met de medewerkers van IMK is het wat makkelijker om de juiste keuze te maken om jouw bedrijf te verkopen. Zij hebben al vele jaren ervaring en weten precies waarop gelet moet worden bij een verkoop. Tevens hebben zij diverse connecties met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit vak. 

Er moeten diverse stappen gemaakt worden om een bedrijf te verkopen. Mocht je interesse hebben om te kijken wat IMK voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op. Dit kan door online het formulier in te vullen en hier jouw vraag stellen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen. 

https://imk.nl/bedrijf-verkopen/