Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een kleine klus in huis uitvoeren

We zijn graag bezig met het mooier maken van onze woning. We klussen daarom ook regelmatig. Als je een beetje handig bent dan kun je ontzettend veel zelf doen. Een muurtje weghalen is geen probleem en een nieuwe bestrating kan er ook wel bij. Als je zelf klust dan is er wel een probleempje waar je tegenop loopt. Waar ga je met al het puin naartoe? Voor een kleine klus kun je prima een puincontainer 3m3 huren. Wij vertellen je waarom.

 

Een puincontainer huren

Een puincontainer huren heeft veel voordelen. De puincontainer wordt voor je huis afgezet. Je hebt dus geen gedoe want je hoeft niks op te halen. Als de puincontainer gevuld is wordt deze ook weer netjes opgehaald. Je hoeft je dus nergens druk om te maken. Het enige waar je op moet letten is dat er alleen puin in je container beland. Onder puin wordt vooral steenwerk verstaan. Denk aan metselwerk, natuursteen, betonconstructies. Dit puin moet schoon zijn. Dat betekent dat er geen teer, olie, grond en al helemaal geen asbest in mag zitten. Asfalt kun je dus niet kwijt bij je puinafval.

 

Puincontainer 3m3

Je krijgt puincontainers in verschillende maten. Een puincontainer 3m3 is daarbij de kleinste. Dit is voldoende voor een kleine klus. Ga je een klein muurtje wegslaan? Dan heb je echt geen groter container nodig dan een puincontainer 3m3. Ook de natuursteentegels uit de tuin passen hier prima in. Als de container vol zit dan mag je meestal nog zo’n 20 cm boven de rand uitsteken. Bij sommige verhuurbedrijven moet je hier extra voor betalen. Let wel op dat als het puin te ver uitsteekt dat het ook kan voorkomen dat de container niet kan worden meegenomen. Bij een iets grotere klus zou een puincontainer 6m3 misschien eerder aan te raden zijn. Bij een kleine klus hoef je je hier echter geen zorgen over te maken. In een puincontainer 3m3 kan je makkelijk alles kwijt.

https://afvalcontainerszuidholland.nl/product/grondcontainer-3m3/