Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

Een laptop sleeve: Prachtig en praktisch

Wil jij een laptop sleeve of laptop hoes die niet alleen zeer functioneel is, maar er ook nog eens prachtig uitziet. Deze hoeven echt niet simpel grijs of zwart te zijn, maar kunnen in veel verschillende designs en maten worden gekocht.

Kies een leuke hoes waar jij, of diegene waar je de laptop sleeve aan wil schenken, leuke herinneringen aan zal hebben en alleen al vrolijk wordt door ernaar te kijken. Het is wel belangrijk dat je naast het design ook weet naar welke maat je op zoek bent. Als je het voor jezelf wil kopen dan is het natuurlijk eenvoudig, omdat je meestal wel weet of makkelijk kunt uitvinden wat de maat van je laptop is.

Wil je de laptop sleeve cadeau doen aan iemand, dan moet je wel eerst uitvinden wat de maat van de laptop van de betreffende persoon is. Je zou het bijvoorbeeld kunnen vergelijken met je eigen laptop, of simpelweg vragen waarom die persoon zo’n klein/groot scherm heeft uitgekozen en vragen hoe groot het scherm precies is.

Er zijn namelijk een aantal verschillende opties qua laptop maten, de meest voorkomende zijn:

  • 10,1″ laptophoezen
  • 11,6″ laptophoezen
  • 13,3″ laptophoezen
  • 14″ laptophoezen
  • 15,6″ laptophoezen
  • 17,3″ laptophoezen

Een van de meest populaire maten is de laptop sleeve 14 inch, een mooie middenmaat die veel wordt verkocht qua laptops. Bekijk eens het gehele assortiment van Sleevy, de grootste aanbieder van laptophoezen in Nederland. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden die er zijn qua ontwerp en maten, zodat jij de leukste laptop sleeve snel in huis hebt.