Easy Web Search
Image default
Winkelen

Een elektrische boiler met anti- kalk functie.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie, 
de oplossing wanneer je last hebt van onhandelbaar haar en een droge huid.

Je kunt het proberen, maar het waterleidingbedrijf is hoogst waarschijnlijk niet erg gevoelig voor je motief dat je haar slecht zit en je huid zo droog wordt van het harde water wat er bij jou uit de kraan komt. Dus je zult het toch anders aan moeten pakken. 

Niet alleen je kranen, de theepot, de badrand en de buizen van je afwasmachine hebben last van hard water, je huid en haar knapt er ook niet van op. Zeepresten kunnen in hard water niet goed oplossen en slaan samen met de mineralen uit het harde water neer.

En juist die zeep resten zijn enorm irriterend voor je huid en je haar! Een droge huid of eczeem is zeer vervelend wat vaak veroorzaakt wordt door hard water. In de ene provincie is het water harder dan in de andere, maar over het algemeen kun je wel stellen dat iedereen wel in meer of midere mate te maken heeft met hard water.
Uiteindelijk zal dit de beschermingslaag van je huid beschadigen, waardoor je meer vocht verliest en je huid droog en ruw gaat aanvoelen.

 

De oplossing is simpel!

Aangezien we straks allemaal over moeten stappen op elektrisch aangedreven apparatuur en omdat de prijzen een stuk vriendelijker zijn, is het aan te bevelen, als je bijvoorbeeld een nieuwe boiler nodig hebt, te kiezen voor een elektrische variant. Deze zijn nu namelijk ook verkrijgbaar met een anti- kalk functie.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is namelijk de meest simpele oplossing voor al deze problemen. Bovendien is deze functie is ook beter voor het behoudt van je boiler omdat de boiler zijn werk beter kan blijven doen. De kalk kan zich niet meer gaan hechten. Zo bespaar je ook meteen lekker op de onderhoudskosten, heb je minder zeep nodig en al die dure cremes kan je ook achterwege laten.

 

Een boiler met een anti- kalk functie, hoe werkt dat

Anti- kalk boilers zijn boilers die uitgerust zijn met een droge weerstand, wat betekent dat de verwarmingselementen binnenin de boiler niet direct in contact kunnen komen met het water en hierdoor dus ook niet aangetast kunnen worden door het kalk in het water. De elementen hoeven dus ook niet meer vervangen of schoongemaakt te worden! Iets wat bij andere boilers iedere 2 jaar moet gebeuren.

Op de website van elektrischeboiler.eu vonden we een zeer goede deal. Een elektrische anti- kalk boiler van het gerenommeerde merk DAT. Super scherp geprijst en ontzettend goed van kwaliteit. Degelijk zelfs.

 

Het gaat over de nieuwste DAT Aparici Eficiente Plus.

Deze DAT elektrische boilers hebben niet een grote, maar twee kleinere tanks, heel slim, want dit zorgt voor minder warmte verlies.
Ook is er hierdoor minder menging met het inkomende koude water, wat uiteraard scheelt in de opwarmtijd. De DAT Eficiente boiler is bovendien super goed geïssoleerd waardoor de warmte extra lang behouden blijft. De boiler is door snufjes enorm energiezuinig geworden, wat geresulteerd heeft in een energielabel B.

Op dezelde website zijn nog vele andere merken elektrische boilers te verkrijgen; Wesen, Ariston en Lemet, deze boilers hebben ook allemaal een energielabel A of B. Mooie platte modellen kwamen we ook tegen, met een diepte van slechts 27 cm. en je kunt kiezen voor een horizontale of  verticale bevestiging. De keuze is reuze.

 

Maar ook voor andere elektrisch aangedreven apparaten zoals; elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooomapparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en anti- kalk magneten kan je op de website van elektrischeboiler.eu terecht. Je kunt trouwens ook gewoon naar de showroom gaan en informatie inwinnen bij deze vakmensen.

 

 

De website is super duidelijk met Nederlandstalige handleidingen bij elk product. De scherpe prijzen kunnen gehandhaaft worden door eigen import en grote voorraad. Vandaag besteld is morgen gewoon in huis. Kijk eens op de website of ga langs bij elektrischeboiler.eu en laat je adviseren door de vriendelijke vakmensen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/