Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Voetkitten van Rectavit

Voegkitten zijn toepasbaar op uiteenlopende materialen en in verschillende locaties in en om het huis. Rectavit heeft daar bovenop nog een ruim assortiment aan toebehoren voor voegkitten. Je kunt hierbij natuurlijk denken aan pistolen, waarmee het kit gemakkelijker is aan te brengen. Daarnaast zijn er afstandshouders van PVC of hout. Er is een spray met vloeistof waarmee je net aangebrachte voegkitten glad kunt maken. Voor de schoonmaak van vervuilde of verse voegkitten is er siliconen schoonmaakmiddel en met een koker-mes open je het kit. Met een mastiektuit kun je de geopende koker afsluiten, zodat het kit langer meegaat.

Voegkitten in vochtige ruimtes

Voor in de badkamer heb je ruime keuze uit Rectavit voegkitten. Zo zijn de volgende voegkitten van Rectavit geschikt voor sanitair en kunststof baden en douches: Recta-Mastic 135 Bad & Douche, Recta-Mastic 135-SW Super White, Recta-Master 170 All-in One, Recta-Mastic 180 Natuursteen, RectaFix Alles+Alles, RectaFixx Alles+Alles Clear, S25 Pro, S40 Pro, G60 Pro en G60 Pro Clear. In de namen zie je al dat de opties met Clear transparante voegkitten zijn. Sommige voegkitten zijn op basis van silicone, waar andere op basis van polymeren zijn. Let op dat je de Recta-Mastic 130 Sanitair wel in je badkamer kunt gebruiken, maar niet voor kunststof baden en douches. Deze variant kit is op basis van azijnzuur siliconen.

Buiten en brandwerende voegkitten

Er zijn ook voegkitten speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen en een brandwerende kit. Deze laatste is op basis van siliconen en is ook bestand tegen chemicaliën. De S40 Pro kit van Rectavit is niet alleen geschikt voor in de badkamer, maar ook voor daken en goten en ander buitenwerk. Bovendien is deze ook te schilderen nadat het is aangebracht en gedroogd. Dit geldt voor veel voegkitten.