Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Industriële look in je tuin

Je wilt je tuin graag eens veranderen maar je weet niet zo goed hoe. Je besluit op internet te gaan zoeken welke stijl bij jou past. Uren zoeken en drie moodboards later weet je het, de stijl die je zocht was industrieel. Nu is de vraag hoe je dit gaat aanpakken in jouw tuin.

 

Tuinmeubels

Het is het makkelijkste om te beginnen met het uitzoeken van tuinmeubels. Wil je graag en moderne maar toch stoere look creëren, ga dan eens op zoek naar een salontafel hout en staal. De combinatie van hout en staal is een kenmerk van een industriële look. Voeg aan je salontafel een leuke steigerhouten bank toe en je hebt een goed begin. Het fijne aan hout en staal is dat ze in relatief neutrale kleuren te krijgen zijn. Dus je kan de rest van de tuin dan ook inrichten zoals jij dat wil.   

 

Decoraties

Wil je de industriële stijl helemaal doorvoeren in je tuin. Dan kan je nog een stoere steigerhouten of stalen plantenbak toevoegen. Z’n plantenbak mag best en groot en robuust statement zijn. Vind je het toch wat te grof dan kan je er altijd nog kleine schattige bloemetjes in zetten om wat sfeer te creëren. Daarnaast kan je ook nog een mooie industriële lamp toevoegen. Wil je meer de vintage industriële kant op dan kan je tweedehands zoeken naar een oude lamp uit een fabriek. Wil je toch meer modern dan zijn er genoeg winkels die industriële lampen aanbieden.

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/