juni 15, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Een digitale audiotour voor een fantastische ervaring

Met overal lawaai en afleiding, vooral tijdens een rondleiding, neemt de aandachtsspanne van je bezoekers af. En als mensen afhaken omdat ze je niet kunnen horen, ben je ze waarschijnlijk voorgoed kwijt, en zijn 5-sterren recensies uit het raam.
Nubart helpt bedrijven om kristalhelder te communiceren op hun rondleidingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. 

Stop met schreeuwen alleen om hun aandacht vast te houden
Mensen hebben moeite om zich te concentreren op omgevingen waar langdurige aandacht nodig is, en daarom is het belangrijker dan ooit om je rondleidingen met meer duidelijkheid en consistentie te geven. Als je rondleidinggroep je niet kan horen, raken ze snel gefrustreerd of, erger nog, stoppen helemaal met luisteren. Het gevolg is dat je de controle over het tempo van je presentatie kwijt bent, en dat je belangrijke boodschappen verloren gaan.

Elimineer de frustraties van rondleiders en verbeter hun betrokkenheid drastisch, zelfs als ze ver weg zijn, door de ruis weg te nemen die ervoor zorgt dat je gidsen bij elke rondleiding hun stem verheffen.

Het Nubart digitale audiotour systeem geeft u het vertrouwen dat uw verhalen worden gehoord, wat leidt tot blijer personeel en meer tevreden klanten.

Je krijgt het voordeel van een uitzonderlijke levering en geluid zonder dat je je zuurverdiende reputatie hoeft te compromitteren.
Wat heeft het voor zin om geweldige gidsen te hebben die de aandacht en verbeelding van mensen weten vast te houden als niemand ze kan horen? Je hebt de moeite genomen en geïnvesteerd in het aannemen en opleiden van expressieve en boeiende gidsen, dus vergeet de laatste, cruciale stap niet: het overbrengen van hun boodschap!