Easy Web Search
Image default
Vakantie

Huur een auto en geniet van de top 5 dingen om te doen in Porto

Op de heuvels boven de Douro-monding is Porto met handel en uitwisseling een opmerkelijke handelsstad. Hier zie je hoe rijk het erfgoed van Portugal is. Je zal onder de indruk zijn van de prachtige muren, de kerken van de barok en de straten van de Riviera.

Als je Portugal wilt verkennen, zorg er dan voor dat je een auto huurt. Er zijn veel autoverhuurbedrijven die autoverhuurdiensten aanbieden. Je kunt autoverhuurbedrijven vergelijken zodat je de beste deals vindt voor een huurauto.

Vijf dingen die je moet doen in Porto

Laten we het hebben over de plaatsen die je moet bezoeken terwijl je in Porto bent en die je tijdens jouw reis moet verkennen.

Bezoek de compacte straten van Cais da Ribeira

De rivieroever van Porto wordt een beetje chaotisch, maar het is leuk om het te verkennen. Cais da Ribeira is zeer pittoresk en heeft veel ontzag in de harten van de bezoekers. Je vindt er vele restaurants en bars, op elke hoek van de straat en ook aan de rivier. De Luis-brug geeft het mooiste uitzicht vanaf Cais da Ribeira. In het Casa da Ribeira zijn veel geleidingsborden en instructieborden weergegeven, zodat de bezoekers een idee hebben over de geschiedenis en kenmerken en ook over de kenmerken van het gebied. Deze borden geven je ook informatie over de handelskennis van deze plaats.

Het betoverende Serralves Museum & Villa

Villa Serralves is gelegen in het westen. Deze plek kan geweldig zijn als je een dagje uit wilt. Deze villa die bekend staat als Casa De Serralves is ergens tussen 1925 en 1944 gebouwd door zeer deskundige ontwerpers die voor het interieur van de villa zorgden. Het heeft een prachtig land dat gereguleerd is. Aan de andere kant kun je een bezoek brengen aan het museum genaamd Contemporary Art Museum. Dit werd in 1999 gebouwd voor kunsttentoonstellingen van zeer hoge kwaliteit.

Maak een rondreis langs de rivier de Douro

Als je op rondreis bent en niet met een cruise bent, dan mis je het leuke van in Porto zijn. Samen met het bestaan ​​van het stadsleven, is het een must dat men het verbazingwekkende levendige stadsleven kan zien vanaf de tour tijdens de cruise. De cruise gaat langs veel populaire bergkammen en bezienswaardigheden voor veel reizigers. Je zult vele wijnhandelaren volgen en hun havens zien op weg naar de rivier de Douro. Je gaat ook onder de mooiste Luis-brug door.

Bezoek het zeer mooie Palácio da Bolsa

Het oude beursgebouw van Porto werd gebouwd in de buurt van de São Francisco-kerk. Dit werd gebouwd nadat het was afgebrand tijdens een aanval in Porto in het jaar 1832. Het beeldhouwwerk van de oude beurs is zeer rijk en elegant. Ze hebben prachtige kroonluchters, decoratieve stukken en tegels geïnstalleerd.

Luister naar orkest in Casa da Música

Een ander heel mooi stadsbeeld van Port is het Casa da Musica. Het is een zaal voor de concerten die werd opgericht in 2005. Het heeft een zeer geavanceerde technologie voor scenografie geïnstalleerd. Het auditorium aan de binnenkant is gemaakt van twee wanden die van glas zijn gemaakt. Je luistert naar orkestrale symfonieën van populaire solisten.

Conclusie

Bezoek Porto om jezelf te erkennen met het rijke erfgoed van Portugal. Als je een auto hebt dan kun je makkelijker plaatsen verkennen zonder tijd te verspillen. Je vindt gemakkelijk een goedkope huurauto als je de autoverhuurbedrijven vergelijkt. U kunt prijzen vergelijken voor autoverhuur in Porto bij AutoPortugal van bedrijven als Sixt, Alamo, Dollar, National, InterRent, Rhodium, Hertz, Payless, Europcar, Thrifty, Firefly, Enterprise, Goldcar, Keddy By Europcar, Advantage en Avis.

https://www.autoportugal.nl/