Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Dit bepaalt de dakkapel prijs

Een dakkapel geeft je meer mogelijkheden op je bovenverdieping. Je krijgt daglicht binnen, en kunt je zolder als volwaardige kamer gaan gebruiken. Bovendien hoeft een dakkapel laten plaatsen niet bizar duur te wezen! Lees hier waar op dit moment de dakkapel prijs vanaf hangt. En als dat gunstig klinkt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Hoe groot mag je kapel worden?

Een dakkapel kan je in alle soorten en maten laten bouwen. Van een leuk dakraam van 2 meter breed tot een gigantische opbouw van 7 meter wijd. De dakkapel prijs loopt uiteraard verder op als je kapel groter wordt. Een klein exemplaar heb je al voor €2500, terwijl een opbouw met de breedte van je woning rond de €7000 zal kosten.

 

Prefab of maatwerk?

Een prefab kapel is al in de fabriek gemaakt, en kost dus minder arbeidsloon dan een maatwerk project. Reken daarom op een kwart minder kosten als je een prefab dakraam laat plaatsen. Aan de andere kant levert een maatwerk dakkapel je precies de constructie op die jij voor ogen hebt!

 

Afwerking en extra’s

Een dakkapel met een afwerking van kunststof is vaak de goedkoopste keuze. Een afwerking van hout is duurder en heeft af en toe onderhoud nodig, maar ziet er wel prachtig uit. En dan wordt de prijs nog beïnvloed door extra’s zoals het aantal kozijnen, de inbouw van draairamen, extra veilig hang- en sluitwerk en rolluiken. Elk van deze nuttige toevoegingen maakt de dakkapel prijs voor jouw project iets hoger.

Je weet meer als je een offerte aanvraagt

BM-Dakkapel plaatst tegen hele gunstige tarieven dakkapellen. Kijk even op de website en je ziet wat ze allemaal voor je kunnen betekenen. En vraag een vrijblijvende offerte aan. Daarop zie je direct wat de dakkapel van jouw dromen kost als je hem wilt laten plaatsen!