Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van Micostep trapmatten

Iedereen kent de typische aluminium of stoffen trapmatten. Micostep heeft nu echter ook kunststof trapmatten op de markt gebracht. De keuze voor kunststof maakt van de matten een duurzame en veilige oplossing voor uw trap. Maar wat zijn nu juist de voordelen van deze Micostep trapmatten? Lees in deze blog alles over de trapmatten van Micostep.

Uitglijden zo goed als onmogelijk

De Micostep kunststof trapmatten bestaan uit twee verschillende kunststof materialen. Voor de onderkant gebruikt men een harde kunststof, waardoor de mat stevig op de traptreden blijft liggen. De bovenkant is dan weer uit een zacht rubberachtig materiaal vervaardigd. Bovendien is in deze bovenste laag een anti-slip structuur verwerkt, zodat uitglijden bijna onmogelijk is! Zeker als u kinderen hebt, is het leuk te weten dat ze steeds veilig de trap op en af kunnen. De Micostep trapmatten werken daarnaast ook geluiddempend. Hoe vaak uw kinderen ook naar boven rennen, u (en uw buren) zal hier absoluut geen last van hebben!

Makkelijk onderhoud en allergie-vriendelijk

De kunststof trapmatten zijn enorm makkelijk te reinigen. Kunststof is namelijk niet poreus, waardoor er geen vloeistof of vuiligheid in het materiaal blijft hangen. Even stofzuigen is dan ook vaak voldoende om de matten schoon te maken. Als u na het stofzuigen er nog een keer met een vochtig doekje overheen gaat, blinken de matten weer als nooit tevoren! De Micostep trapmatten zijn bovendien ook geschikt voor mensen met allergieën. In trapmatten van tapijt blijven vaak stofdeeltjes of andere allergenen hangen. Kunststof is daarentegen een gesloten materiaal, waardoor u ook heel wat minder last van uw allergieën zal hebben!

Comfortabele matten die lang meegaan

U hebt misschien al wel gemerkt dat de randen van stoffen trapmatten makkelijk verschuiven en opkrullen. Ze hebben dan ook al verschillende valpartijen veroorzaakt. Dankzij de stijve onderlaag van de Micostep trapmatten blijven deze stevig op de treden liggen, waardoor de randen niet kunnen verschuiven of opkrullen. Tapijten trapmatten slijten verder ook snel af, waardoor ze beginnen te pluizen. Kunststof trapmatten zijn duurzamer en erg slijtvast. Ze blijven er lange tijd erg mooi uitzien en beginnen op geen enkel moment te pluizen. Bovendien zijn ze nauwkeurig afgewerkt en voelen ze heel zacht aan. Micostep trapmatten voelen dan ook steeds comfortabel aan en zorgen steeds voor een aangenaam en warm gevoel aan uw voeten.

Een Micostep trapmat past in elk interieur

Micostep trapmatten zijn geschikt voor alle woningen. Ze passen namelijk zowel op rechte als op draaiende trappen. Elke trapmat wordt ook met een duidelijke handleiding en een dubbelzijdige tape geleverd, zodat u de mat makkelijk zelf kan plaatsen. Trapmatten zijn dan ook de ideale manier om uw trap te renoveren. U hebt de keuze uit verschillende kleuren, waardoor u een moderne en luxueuze uitstraling aan uw traptreden kan geven. De juiste kleurencombinatie draagt bovendien aan de sfeer van uw hele woning bij. Kiezen voor Micostep trappenmatten is dan ook een goedkope manier om uw interieur snel en makkelijk op te frissen! Bezoek de website van Micostep om direct je trapmatten goedkoop en gemakkelijk te bestellen.