Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Detectivebureau

Als detectivebureau zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfsrecherche onderzoeken. Regelmatig worden we ingeschakeld om bewijzen te verzamelen tegen personeelsleden. Maar we worden ook privé ingeschakeld voor het uitvoeren van verschillende recherchediensten. Helaas wordt een recherche in Nederland alleen ingezet bij moord, diefstal of inbraken. We kunnen niet gebruik maken van de recherchediensten bij vermoedens. Bijvoorbeeld als je het vermoeden hebt dat je werknemer steelt. Of dat je het vermoeden hebt dat er fraude gepleegd wordt. Als detectivebureau kunnen we je helpen om hier wel antwoord op te krijgen. Regelmatig worden we door werkgevers benaderd met vermoedens. We zorgen ervoor dat we antwoord geven op vraagstukken waar je al een tijdje mee rondloopt.

Officieel erkened detectivebureau door justitie

Recherchediensten zijn handig om in te schakelen, maar je hebt niets aan een bevestiging van je vermoedens. Vooral niet als je vervolgstappen wilt ondernemen. Bijvoorbeeld als je een werknemer wilt ontslaan vanwege een diefstal of fraudezaak. Als detectivebureau zijn wij gelukkig erkend door justitie. We zorgen ervoor dat er antwoord komt op vragen waar je al een tijdje tegenaan loopt. Daarnaast regelen we bewijs zoals het hoort volgens justitie. Dit betekent dat je onze bewijzen mag gebruiken tijdens een rechtszaak. Dit behoort tot onze standaard service als je van onze recherchediensten gebruik maakt.

Wat kost het inschakelen van een detectivebureau?

Onterecht denken we vaak dat onze recherchediensten alleen voor de rijken zijn weggelegd. Gelukkig valt dit echt mee en kunnen we voor relatief weinig geld een uitgebreid onderzoek uitvoeren. Er zijn onderzoeken die we soms binnen twee uur kunnen afronden. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we precies wat we moeten regelen om antwoorden te krijgen. Uiteraard helpen we je graag bij het verkrijgen van antwoorden op de bekende vraagstukken. Schakel ons dan gerust in als je echt antwoord op je vragen wilt krijgen. We helpen je graag bij het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek. Samen regelen we de antwoorden die de politie je tot nu toe niet kon geven. Zo weet je zeker wie er met de zaak te maken heeft. Schakel ons gerust in voor het verkrijgen van antwoorden voor rechtszaken. Samen staan we sterk tijdens een rechtszaak met officiële bewijzen.