Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

De voordelen van stoelhoezen

Een paar goede Stoelhoezen bieden bescherming tegen vuil en nattigheid, om zo uw stoel te beschermen en zijn waarde te laten behouden. Ideaal bij mensen die voor hun werk vaak vies worden, en deze dus in hun werkbus kunnen plaatsen. En zijn er ook stoelhoezen die comfort moeten bieden, zo heb je ze met hoezen met een massage stan of heath functie erin. Of een gel laag aan de binnenkant die goed is voor oudere mensen of mensen met bepaalde fysieke klachten. Maar stoelhoezen kunnen je interieur ook een luxere of juist stoere uitstraling geven.

Stoelhoezen op maat met logo

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als op stoelhoezen aankomt, de functie is over het algemeen hetzelfde maar de uitstraling niet. Zo kun je voor je auto stoelhoezen op maat laten maken, en bedrukken met je eigen logo of naam van je bedrijf bijvoorbeeld. Maar kun je ze ook van je auto merk krijgen. Je kunt zelf de stof kiezen en de functie, zo heb je medische stoelhoezen maar ook hoezen voor mensen die in de bouw werken. Tegenwoordig heb je dan ook bedrijven die stoelhoezen maken en hoef je ze dus niet perse bij je autodealer te halen, om een officieel te krijgen. Deze zijn vaak erg deur maar zitten wel perfect, maar aan de andere kant is het ook weer zonder dat die dan vies worden. 

Soorten stoelhoezen voor meerdere doeleinden

Stoelhoezen bieden voornamelijk bescherming tegen vuil en geurtjes. Maar ze verschillen wel zo heb je hoezen voor bedrijfswagens, of auto’s waar veel in wordt gereden. Denk hierbij aan vertegenwoordigers van grote bedrijven. Ook worden er hoezen gemaakt voor auto’s die in de showroom staan, of auto’s die in een garage staan. Maar ook bij raceauto’s om ze een mooiere uitstraling te geven, en voor de banden zoals bij de formule 1. Zo zijn er dus verschillen in de stoelhoezen.