Easy Web Search
Image default
Bedrijven

De mooiste vakanties om naar uit te kijken

Op vakantie gaan is helaas niet zo makkelijk als het ooit was. De kleuren van het reisadvies van de verschillende vakantielanden kleuren van groen naar geel naar rood en weer terug. Maar hoop doet leven, dus we dromen alvast weg naar de meest bijzondere vakantieplekken. Geniet je mee?

Curaçao

Curaçao is een prachtig paradijs met mooie zandstranden, goed weer en prachtige duiklocaties. Geniet met een cocktail in de hand van de prachtige uitzichten. Iedereen kent wel de beelden van de prachtige kleurrijke huisjes. Ook zijn er verschillende trips en excursies te boeken, waarbij je een deel van het eiland bezoekt. Geniet bijvoorbeeld van de schitterende onderwaterwereld op Klein Curaçao. Dit is een klein onbewoond eiland op ongeveer 25 kilometer van Curaçao, met een van de mooiste stranden ter wereld. Duiken en snorkelen bij Klein Curaçao is een onvergetelijke ervaring. Er worden diverse boottochten naar Klein Curaçao georganiseerd.

Madeira

Madeira wordt ook wel het bloemeneiland genoemd en vooral in trek bij natuurliefhebbers. Je vindt op het eiland in de Atlantische oceaan dan ook geen goudgele stranden, en het eiland is vrij bergachtig. Als je van wandelen houdt, is dit echter hét eiland om naar toe te gaan. Naast de prachtige bloemen die je over het hele eiland ziet, zwemmen rondom het eiland de meest prachtige vissoorten en zeezoogdieren. Je kunt er dus heel goed walvissen en dolfijnen spotten. Heb je dus geen behoefte aan massatoerisme, maar juist aan natuur en rust, dan is Madeira zeker een goed idee. Dit betekent echter niet dat er niets te beleven is, want in de hoofdstad Funchal vind je genoeg leuke terrasjes en restaurantjes en is er een bruisend uitgaansleven.

Mexico

Houd je van historie én van zee en strand? Dan wil je naar Mexico. Mooie witte stranden en helder zeewater, lekker eten en oude cultuur, wat wil je nog meer? In Mexico leefden oude indianenvolkeren als de Azteken en de Maya’s, die veel aandacht besteedden aan astronomie, astrologie en wiskunde. Bezoek dan ook zeker de eeuwenoude tempels en Maya-ruines in de jungle. Bovendien kan je in Mexico genieten van heerlijke gerechten als burrito’s en enchilada’s. Ook is het natuurlijk het land van de tequila, dus dat belooft een gezellige vakantie te worden.

https://curacao-trips.com/