Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

Bezoek Accu-machine.nl voor al uw laadkabels

We zien ze steeds meer in het Nederlandse en Europerse straatbeeld; de elektrische auto’s. Deze auto’s zijn natuurlijk ook gestimuleerd te kopen door de nodige subsidies en aanbiedingen en dergelijke. Doordat ze niet op fossiele brandstof rijden maar op elektriciteit stoten ze geen CO2 uit. Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu. Heeft u ook een elektrische auto en bent u op zoek naar een laadkabel voor uw auto? Of wilt u bijvoorbeeld een reserve laadkabel bij de hand hebben? Dan hebben wij hieronder een aantal mogelijk aan te schaffen varianten voor u op een rij gezet.

Merk auto

Bij Accu Machine hebben we diverse soorten laadkabels voor elektrische auto’s. Wilt u een keuze maken uit dit assortiment dan is uiteraard het belangrijkste welk merk auto u heeft. Er zit namelijk verschil in de benodigde kabel per automerk.

Op de website van accu-machine.nl kunt u makkelijk uw keuze selecteren voor het gewenste merk auto.

Laadkabel Audi

Als voorbeeld pakken we de laadkabel benodigd voor een Audi. Als u Audi aanklikt komt u in het vervolgmenu. In het vervolgmenu kunt u selecteren welk model u heeft. Heeft u bijvoorbeeld de Audi Q4 etron 40 dan klikt u deze aan. U krijgt dan de desbetreffende kabel omschrijving in beeld met specificaties. Wilt u deze aanschaffen dan plaatst u deze in de winkelmand van de website.

Bij het aanklikken van deze laadkabel voor een Audi verschijnen direct ook heel handig alle verwante producten die kunnen behoren bij dit product. Zoals bijvoorbeeld een bijpassende laadpaal.

Laadkabels andere merken

Zoals gezegd staan er meerdere merken vermeld op de website. Na doorklikken op elk merk kom je bij de diverse modellen uit waaruit u uw definitieve keuze kunt selecteren.

Eigen account en klantenservice

Op de site van Accu Machine kunt u ook heel handig een account aanmaken. Hiermee kunt u in de toekomst bijvoorbeeld uw bestelhistorie terug zien. U komt dan direct weer bij de productcategorie uit die voor u interessant kan zijn.

Ook hebben we een goede klantenservice. Komt u er toch niet uit via de website of heeft u specifieke vragen? Raadpleeg dan onze klantenservice en wij helpen u richting datgene wat voor u de beste oplossing is.

Verzendproces

Het verzendproces is zo ingericht dat u een track and trace code krijgt waarmee u uw bestelling kunt volgen vanaf het moment dat het bij ons het magazijn verlaat tot aan de bezorging bij u voor de deur.

Retourneren

Mocht het product niet voldoen aan de verwachtingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat het artikel wordt opgehaald bij u en weer bij ons afgeleverd wordt.

https://www.accu-machine.nl/