Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Computerprogramma’s die je onder de knie moet krijgen

Bent u niet zo handig met computers? Dat is helemaal geen ramp. U hoeft geen verstand te hebben van alles op uw computer, maar het is wel handig als u al wat dingen af weet van de volgende programma’s. Misschien wilt u het zelf uitproberen of wilt u deelnemen aan een Excel training.

Presentaties maken met PowerPoint

Wellicht komt u in situaties, bijvoorbeeld op uw werk, waar u uzelf kort moet voorstellen. U kunt gewoon uw zegje doen, maar u kunt uw presentatie ook wat opvrolijken. Met het programma PowerPoint kunt u een presentatie maken met tekst en foto’s. Met zo’n presentatie kunt u ook structuur in uw verhaal aanbrengen en weet u zeker dat u niks overslaat tijdens een presentatie.

Brieven schrijven met Word

Word is waarschijnlijk het bekendste computerprogramma en heeft u er al van gehoord. Met dit programma kunt u teksten schrijven. U kunt het lettertype en de lettergrootte makkelijk uitkiezen en dan kunt u al aan de slag. Misschien schrijft u nog vaak dingen op, maar het voordeel van Word is dat je documenten makkelijk kunt opslaan. Teksten zijn zo eenvoudig terug te vinden en aan te passen.

Mailen

Brieven schrijven is helaas niet meer van deze tijd. In plaats daarvan is mailen de afgelopen jaren de makkelijkste manier geworden om, zowel formeel als informeel, met anderen te communiceren. Bent u echter nog niet zo thuis in de wereld van mailen? Vrienden en familie kunnen u vaak een spoedcursus geven en u zult zien dat het eigenlijk erg makkelijk is.

Tabellen maken met Excel training

Werkgevers verwachten vaak dat werknemers bereid zijn nieuwe dingen te leren, zeker als het om technologie gaat. De kans is groot dat u wordt gevraagd om een Excel training of andere cursus te volgen. Het fijne hieraan is dat u uw opgedane kennis over bepaalde computerprogramma’s daarna ook thuis kunt toepassen. Win-win!

https://hulpbijexcel.nl/excel-training/