Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket taartjes ontwikkeld die precies bij u door de brievenbus passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het gebak aan te nemen. Dit maakt het leuker en makkelijker om een taartje per post te ontvangen. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en formaten taartjes per post waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Gebak, Kaneel Gebak, Walnoot Sinaasappel Gebak en Chocolade gebak. Kunt u niet kiezen uit dit heerlijke assortiment? U kunt ook verschillende smaken combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo heeft de ontvanger een proeverij aan brievenbus taartjes. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer smaakvolle en unieke ervaring. Als eerste maakt de ontvanger het brievenbus doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschaop van de verzender. Hierna kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus cadeau.

Een brievenbus cadeau versturen is u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, hierna kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag of een Verjaardags Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is niet alleen gespecialiseerd in particuliere bestellingen, maar ook in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbus taartjes wilt versturen naar collega’s, personeel of zakelijke relaties, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl 

U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/