Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Bijbaantjes die de moeite waard zijn

Ben je op zoek naar een bijbaan of heb je je droombaan nog niet gevonden, maar wil je wel gewoon brood op de plank? Je kunt de volgende baantjes overwegen. Je kunt gaan voor een baan die iedereen heeft, maar je kunt het ook creatiever aanpakken.

Horecamedewerker

Wellicht de meest voordehand liggende keuze is werken in de horeca. Restaurants, hotels en cafés zijn momenteel hard op zoek naar enthousiaste mensen die het team komen versterken. Grote kans dat je in deze sector ook terecht komt in een bruisend team waar het ook nog na sluitingstijd gezellig wordt. Het voordeel van een baan in de horeca is dat je bij dit werk fooi krijgt en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Orderpicker

Ook een functie als orderpicker is makkelijk te vinden. Talloze bedrijven zijn op zoek naar werknemers die bestellingen van klanten uitzoeken en inpakken. Het leuke aan dit werk is dat je veel afwisselende producten voorbij ziet komen. Daarnaast ben je ook echt klaar met werk als je de laatste bestelling hebt afgehandeld.

Winkelmedewerker

Als scholier of student kun je altijd wel terecht in een supermarkt of een andere winkel. Houd er wel rekening mee dat je ook soms in de avonden of in de weekenden moet werken. Net als bij een orderpicker zie je veel producten voorbijkomen. Misschien mag je van de manager af en toe iets proeven. Nog een voordeel: heel veel ketens bieden personeelskorting.

Eigen bedrijfje

Nog leuker dan horecamedewerker of orderpicker zijn, is beginnen met een eigen bedrijfje. Als je op zoek bent naar werk, kun je natuurlijk ook iets doen met je passie. Misschien wil je wel een webshop beginnen, maar kwam het er nooit van. Nou nu is je kans. Wees wel gewaarschuwd: als je er je fulltime baan van wilt maken, moet je er de nodige tijd in steken.

Ouderen helpen

Een handje hulp bieden in een verpleeghuis of boodschappen doen tegen een kleine prijs levert je misschien niet de dikste bankrekening op, maar het is heel dankbaar werk. Nieuwe contacten opdoen is misschien wel belangrijker en waardevoller dan de euro’s op je rekening. Het staat tevens goed op je cv, want het laat zien dat je sociaal bent en oog hebt voor anderen.

https://fleximpuls.nl/werkzaamheden-order-picker/