Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Aluminium schalen? Barbecue en oven blijven deze zomer lekker schoon.

We zijn met z’n allen dol op barbecueën. Heerlijk dat lekker stuks vlees op zo’n rooster. Maar voor velen is barbecueën ook een doorn in het oog. Dat schoonmaken achteraf kost soms veel tijd en ergernis. Maar gelukkig zijn er handige oplossingen, bijvoorbeeld het gebruik van aluminium (grill) schalen. Vieze vingers behoren dan definitief tot het verleden. Leg het vlees of vis op zo’n grillschaal of plaats een alu schaal onder het rooster en grillen maar. Binnen no-time heb je een perfect stukje geroosterd vlees op tafel en alle vetten gewoon in de aluminium bak. En na de barbecue kan deze linea recta in de vuilnisbak kan.

Een goede, smaakvolle presentatie van jou met zorg bereide gerechten? Gelukkig heeft DisposableDirect een uitgebreid assortiment aluminium schalen, die ervoor zorgen dat jouw presentatie er zo aantrekkelijk mogelijk uit komt te zien. Aluminium serveerschalen & menuschalen,  leverbaar in de meest uiteenlopende soorten én maten. Van hoekig tot rond, van glad tot geribbeld. De schalen worden in Nederland gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Bij uitstek geschikt voor het tijdelijk verpakken of het opslaan van maaltijden en andere etenswaren.

Aluminium schalen handig, maar waar koop ik ze!

Multifunctionele aluminium schalen zijn in diverse formaten en vormen leverbaar, en naast de BBQ geschikt voor heel veel toepassingen in de horeca en catering. Neem nou bijvoorbeeld de rechthoekige alu schalen. Vlees, rijst, pasta- lasagne en andere maaltijdschotels worden hierin perfect verpakt. En met een kartonnen dekseltje sluit je de schalen snel en hygiënisch af. Vouw het opstaande randje over deze deksel heen en klaar is kees! De aluminium schalen zijn nu handig te vervoeren en stapelen; ideaal voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in afhaalmaaltijden.

Ook handig zijn de Aluminium presenteerschalen

Aluminium presenteerschalen, ach ja wie kent ze niet! Vaak worden ze aangeboden in 3 formaten; klein, middel en groot en ze zijn superhandig om allerlei salades, gebak, hapjes en broodjes te presenteren op feestjes ne partijen. Deze schalen zijn daarbij altijd handig en op aluminium wordt altijd alles fris en fraai gepresenteerd. Handig dus om in huis te hebben. En wat ook fijn is in deze tijd: aluminium is niet alleen licht en sterk, maar ook goed recyclebaar. Het geeft geen smaak of geur af, is warmte-isolerend en hittebestendig en dankzij hun mooie zilvergrijze kleur worden de gepresenteerd producten dus altijd representatief gepresenteerd. Koop de schalen eenvoudig online, bijvoorbeeld bij DisposableDirect.be

 

https://www.disposabledirect.be/