Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Waarom kiezen voor grotebestandenversturen.nl?

Heeft u weinig ervaring met het versturen van belangrijke en tegelijkertijd grote bestanden? Dan kan het fijn zijn om hiervoor een pakket te hebben waarbij u verzekerd bent dat dit allemaal op een veilige manier wordt verzonden. Er worden dagelijks dan ook bestanden onderschept door de hackers, vaak zijn dit ook nog eens privacygevoelige persoonsgegevens. Ontdek daarom de voordelen!

 

De voordelen van Grotebestandenversturen.nl:

  1. Voldoet aan de AVG-wetgeving

  2. 30 dagen gratis proberen

  3. Het abonnement dekt alle gebruikers binnen het bedrijf

  4. Verschillende abonnementen mogelijk

 

Het gebruik maken van Grote Bestanden Versturen heeft dus vele voordelen, oftewel als u wilt dat al uw bestanden verstuurd worden, kies dan voor grotebestandenversturen.nl!


 

Hoe werkt het?

Zodra u een bestand verstuurt wordt deze in de beveiligde server van Secudoc opgeslagen. Er komt op deze map een code gezet die met een soort sleutel opgemaakt kan worden. Deze wordt na het openen dan ook meteen verwijderd, zo kan een hacker er nooit tussen komen. Met een downloadlink via e-mail die alleen door u als ontvanger geopend kan worden, komt het bestand op uw computer binnen.

Ook worden alle bestanden goed gescand op virussen om te garanderen dat het geheel veilig gaat. Is het document door de virusscanner gekomen, dan kunt u er gerust op zijn dat het een veilig bestand is.

 

Meer weten?

Weten of grotebestandenversturen.nl ook wat voor uw bedrijf is? Neem eens contact op met een van de medewerkers. Zie de website voor meer informatie.