Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Alles over het MKB afval

Wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of misschien wel een kantoorruimte runt, heeft u al snel de behoefte aan een grote container. Een container voor vuil. U kunt vaak abonnementen afsluiten voor zulke soorten containers, zeker als u een kantoorruimte runt. Dit worden MKB containers genoemd. MKB containers zijn er voor restafval, flessenglas, papier/karton, vertrouwelijk papier of organisch afval.

Wat is het? MKB afval is in 2013 opgericht en is vrijwel meteen een van de meest transparante vuilnisverwerkers van Nederland geworden. Waarom? U hoeft geen formulieren in te vullen, maar op de website kunt u meteen duidelijk zien wat het kost. U kunt dan ook precies zien wat u nodig heeft. De MKB containers zijn er voor kleine en middelgrote bedrijven.

Opties

De opties die u heeft staan dus zoals net al gezegd op de website. De meest en best bestelde MKB containers zijn die van het restafval. Hier gaat ongeveer 1100 liter in wat gelijk staat aan ongeveer 18 vuilniszakken. Een keer in de vier weken wordt deze container leeg gemaakt. Deze container kost €31,95 per maand. U heeft ook een maatje kleiner, hier gaat 660 liter in wat gelijk staat aan ongeveer 11 vuilniszakken. Ook deze container wordt een keer in de vier weken leeg gemaakt. Deze container kost €23,40 per maand. Daarnaast is de MKB container voor papier/karton ook erg populair. Hier gaat ook 660 liter in en ook deze wordt een keer in de vier weken leeg gemaakt. Deze container kost €12,15 per maand. De prijzen zijn dus verschillend, maar ook deze staan er op de website duidelijk bij.

Hoe werkt het?

Een container bestellen gaat heel eenvoudig. U selecteert via de website van rolcontainer Nederland de MKB container die u wilt hebben. U bepaalt daarna de afmeting en tevens hoe vaak de container wordt geleegd. In principe wordt de container eens in de vier weken geleegd, maar mocht de container eerder vol zijn kunt u dat gemakkelijk aangeven via de website. De tarieven zijn helder en er zijn geen verborgen kosten. De container wordt vervolgens gratis bij u bezorgd, door heel Nederland. De container wordt vervolgens ook weer geleegd op het door u gekozen moment. Zo heeft u geen omkijken meer naar de container.

https://rolcontainernederland.nl/mkb-afval/