Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Wil jij je auto laten spoelen?

Wil jij je automaat of je automaatbak spoelen het kan bij flushed. Ze hebben veel gespecialiseerde werknemers die alles weten over het vak wat ze doen. Bij flushed kan jij je automaat dus makkelijk spoelen. Het duurt maar 25 minuten om je automaat of je automaatbak te spoelen en dan kan je metteen weer verder met wat je die dag wilde gaan doen. De prijzen verschillen per beurt het kan van 285 tot en met 325 euro ongeveer oplopen. Wat gebruikt flushed ook allemaal voor spullen dan? Flushed gebruikt speciale olie die je automaat zo goed als nieuw maakt en met een machine wat de auto vieze olie uit de auto haalt en dan schone nieuwe olie in de auto doet waardoor de motor het langer dan normaal kan volhouden. 

Waarom moet jij je auto laten spoelen?

Auto deskundigen zeggen dat je van ongeveer 60000 kilometer en de 100000 kilometer je automaat moet gaan spoelen voor het beste resultaat van de auto. Je kan beter een bedrijf voor je de automaat of automaatbak laten verversen en verschonen omdat zij er meer verstand van hebben van het vak en het al jaren doen. Ze gebruiken de olie van bekende merken die goed zijn voor de auto.

De problemen die je kan krijgen

Wanneer jij je automaat of automaatbak niet laat flushen dan kunnen er veel problemen komen met je versnellingsbak zoals: olie dat aan het lekken is, problemen met het schakelen, piekerende toerentallen en teveel brandstof gebruik . de automaatbak kan eigenlijk als je het goed onderhoud wel voor altijd mee en daarom is het dus zo nodig om je automaatbak of automaat te verversen en verschonen. Wanneer je dit allemaal doet volgens de handleiding dan gaat er niks raars gebeuren met de automaat of automaatbak in de auto.