Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Wat Sittard zo bijzonder maakt!

Sittard is een relatief klein plaatsje. Met zo’n 36.895 inwoners (2021) is het niet bepaald een grote stad, maar laat je niet onderschatten door het formaat van deze stad. Het is namelijk een mooie stad met een rijke historie. Een stad waar je trots op mag zijn dat je er woont. Ben jij ook zo’n trotse inwoner?

Het bijzondere aan Sittard

Sittard kent een enorm aantal kerken en kapellen, meer dan twintig zelfs. Daarnaast ook nog meer dan 10 kloosters. Sittard kent veel historie. Ook leuk om te weten, Sittard heeft een Toon Hermans museum. Sittard is een plaats met nog veel groen. Het is erg mooi om hier te wonen. Gemeente Sittard-Geleen biedt veel. Er is bijvoorbeeld ook Museum De Domijnen Sittard.

Het spreekt voor zich dat je ook nog eens keileuk kunt shoppen in Sittard. De historische binnenstad is een lust voor het oog. Zo kun je in deze pittoreske binnenstad veel leuke winkeltjes vinden, met voor elk wat wils. Leuke curiosa, maar ook interessante speciaalzaken en bijzondere designerzaken. Daarnaast vindt je natuurlijk ook de meer gangbare franchiseketens die je in de meeste grote steden ook vindt. Die mix zorgt ervoor dat je eindeloos kan slenteren door de sfeervolle straatjes in deze mooie stad.

Dierenpark

Kasteelpark Born is een landelijk bekend dierenpark en een geliefd uitje in Nederland. Er zijn veel watervogels: zwanen, eenden en ganzen. Maar je vindt er ook bijvoorbeeld een stekelvarken, wat apen of een hert. Het is er dus zeer divers.

Rijschool Sittard

Ben jij die trotse inwoner? Dan is het altijd slim om in Sittard ook jouw rijlessen te volgen. Een rijschool vinden is niet moeilijk. Zoek bijvoorbeeld ‘rijschool Sittard’ en je ziet allerlei leuke opties. Het voordeel van rijlessen in Sittard nemen is natuurlijk dat zo goed leert rijden. Zo is rijschool Sittard een hele goede rijschool. Zo kun je mooi overal heen en dan weer fijn terugrijden naar het mooie Sittard.

https://046rijopleidingen.nl/