Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Wat er allemaal te beleven is in Kerkrade.

Kerkrade klinkt niet heel exotisch, maar toch is er veel te beleven in het mooie Kerkrade. Zo zijn er de Roda hallen bij het stadion. Hier worden vaak veel leuke evenementen en festivals georganiseerd. Natuurlijk voor de voetballiefhebber is er het Roda JC-stadion mocht je zin hebben in een sportief potje voetbal. Ook kun je in Kerkrade op het station op een ouderwetse stoomtrein stappen. Dit is uiteraard ook een enorm leuke ervaring om mee te maken!

Daarnaast kun je op dezelfde locatie als die van het Roda JC-stadion ook geweldig gaan uit eten en naar de bioscoop gaan, de Vue is altijd voorzien van de laatste nieuwe films. En voor wie liever wat actievere dingen onderneemt, is er ook nog de Space Jump (een gigantisch trampoline park), bowlen, karten en een grote arcade hal.

Leuke dagjes uit.

Wie er van leuke dagjes uit houdt kan ook perfect terecht in Kerkrade. Zo zijn er een aantal hele leuke parken, musea en een dierentuin om te bezoeken.

–          Wereldtuinen Mondo Verde in Kerkrade is een attractiepark, ook staan hier een aantal mooie dieren en kun je er mooi wandelen.

–          Kasteel Strijthagen Artland is een mooi en volledig intact gebleven kasteel dat te bezoeken is in Kerkrade/ Landgraaf.

–          Voor de fanatiekelingen die graag de kou opzoeken hebben we ook nog SnowWorld in petto voor je. Hier kun je perfect terecht als je even lekker wilt skiën of snowboarden.

–          En voor de dierenliefhebbers is er ook nog de mooiste dierentuin van heel Limburg te vinden namelijk de Gaia Zoo. Hier kun je ook heerlijk vertoeven en je ogen uitkijken naar al het moois dat in het park aanwezig zijn.

Ook liggen er in Kerkrade een aantal top rijscholen, dus een rijles Kerkrade is zeker ook de moeite waard.   

https://drivingcoach.nl/rijschool-kerkrade/