Easy Web Search
Image default
Verbouwen

Waarom een verhuisbedrijf en opslag in 1 het beste werkt!

Er gaat een verhuizing komen en bedenkt voora welk verhuisbedrijf het beste ingeschakeld kan worden om te helpen. Er zijn onwijs veel bedrijven dus hoe kies je nu het verhuisbedrijf wat bij jouw wensen past. Wat vind je belangrijk? De een kies uitsluitend voor een goedkope prijs, maar wat als er dan onzorgvuldig met je spullen wordt omgegaan? Spullen gaan kapot? Of ze leveren maar de helft af? Of niet op de juiste datum? Ben je dan nog steeds tevreden? En kun je wel je spullen meegeven aan ter opslag? Hoe is de temperatuur in de opslag, inpakmethoden en beveiliging? Allemaal randzaken die er toe doen om het verhuisbedrijf te vinden dat bij jou wensen past. Lees hieronder hoe Van Gastel Verhuizingen te werk gaat en volledig aansluit bij jouw wensen.

Zorgvuldig en betrouwbare opslag

Stel je voor, je hebt alles netjes ingepakt, met stickers op de dozen geschreven wat in welke verhuisdoos zit, en de verhuisman kwakt zo de dozen een voor een neer met jouw kostbare spullen. Hoe jij met je spullen om gaat, zo gaan ze er bij van Gastel verhuizingen ook mee om. Ons bedrijf bestaat al sinds 1923 en van generatie op generatie is zorgvuldigheid en betrouwbaarheid de vaste kern waar we om bekend staan. Daarin onderscheiden wij ons met andere verhuisbedrijven in Bergen op Zoom. Ben je woonachtig in Bergen op zoom? Bekijk dan ook eens de opslag in Bergen op Zoom. Het is toch fijn als je eerst je inboedel in Roosendaal veilig en netjes in de opslag kun plaatsen en vervolgens bijvoorbeeld vanuit de opslag in Roosendaal onze gekwalificeerde verhuismannen de inboedel kunnen verhuizen naar Etten-Leur. Andersom kan natuurlijk ook, dan plaatsen we eerst je inboedel in deopslag in Etten-Leur en verhuizen het daarna voor je naar je nieuwe droomhuis.

Zowel zakelijk als particulier

Onze verhuisteam is gekwalificeerd en hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met erkende verhuizers. Toch fijn als je kostbare spullen veilig, vakkundig en op tijd afgeleverd worden!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/